Fornebu – Rolfsbukta

I Rolfsbukta bor du rett ved bryggekanten i vakre naturomgivelser og med kort vei til byen. Det er kun få leiligheter igjen.

Rolfsbukta er et sjarmerende, maritimt og godt etablert område. De første beboerne flyttet inn i 2008, og totalt skal det bli 19 bygg her. Hele området vil være ferdig bygget i 2015.

Alléen 3 og 4  består av 33 moderne og funksjonelle leiligheter med god planløsning og standard. De uslogte leilighetene varierer i størrelse fra 3-roms på 94 kvm til 4-roms på 115 kvm, alle med store balkonger eller terrasser.

Kanalbygg 3 og 4  med 50 leiligheter ligger ute for salg. Kjøper du bolig her, kan du flytte inn i et etablert boligområde med vakre vannspeil, kanaler og et opparbeidet parkområde.

De usolgte leilighetene i Kanalbygg 4 er 4-roms leiligheter på 135 eller 142 kvm. Alle ligger i front og får en fantastisk utsikt over Oslofjorden.

Like i nærheten finner du gode fiskeplasser, flott sandstrand og golfsenter. Du kan også legge turen til den vakre Nansenparken. Nye spisesteder, fritidstilbud og spennende arbeidsplasser strømmer til Fornebu, og høsten 2014 skal også et nytt kjøpesenter stå ferdig.

Besøk oss!

    
Velkommen til visningssenteret på Fornebu.

Adresse: Widerøveien 5, 3. etasje
Åpningstider: Se fornebulandet.no

Kartet viser prosjektets beliggenhet.

kart