Fornebu – Rolfsbukta

I Rolfsbukta bor du rett ved bryggekanten i vakre naturomgivelser og med kort vei til byen. Salget av de siste 22 boligene har startet.

Rolfsbukta er et sjarmerende, maritimt og godt etablert område. De første beboerne flyttet inn i 2008, og totalt skal det bli 19 bygg her. Hele området vil være ferdig bygget i 2015.

Alléen 3 og 4 kommer som en forlengelse av Alléen 1 og 2 og består av 33 moderne og funksjonelle leiligheter med god planløsning og standard. Leilighetene varierer i størrelse fra 2-roms på 53 kvm til 4-roms på 115 kvm, -alle med store balkonger eller terrasser.

Kanalbygg 3 og 4  med 50 leiligheter ligger ute for salg. Kjøper du bolig her, kan du flytte inn i et etablert boligområde med vakre vannspeil, kanaler og et opparbeidet parkområde.

Siste byggetrinn Kanalbygg 4 er et bygg på fem etasjer med til sammen 22 lekre og solrike leiligheter. Størrelsen varierer fra 2-roms på 58 kvm til 4-roms på 157 kvm. Alle leilighetene får egen garasjeplass, bod og balkong/terrasse eller uteplass. Flere av leilighetene blir gjennomgående med to balkonger. Toppleilighetene får solrike, private takterrasser, mens frontleilighetene får en fantastisk utsikt over indre Oslofjord.

Like i nærheten finner du gode fiskeplasser, flott sandstrand og golfsenter. Du kan også legge turen til den vakre Nansenparken. Nye spisesteder, fritidstilbud og spennende arbeidsplasser strømmer til Fornebu, og høsten 2014 skal også et nytt kjøpesenter stå ferdig.

Besøk oss!

    
Velkommen til visningssenteret på Fornebu.

Adresse: Widerøveien 5, 3. etasje
Åpningstider: Se fornebulandet.no

Kartet viser prosjektets beliggenhet.

kart