Gratisbilletter til Sommerteatret

Start jungeltelegrafen - Mowgli kommer til Geoparken i sommer!

Tid

Forestillingen vises onsdag 14. juni kl 18.

Sted

Sirkustelt ved Geoparken/Oljemuseet.

Medlemsfordel

Torsdag 1. juni kl 15-18 deler vi ut 4 stk. gratisbilletter til våre medlemmer fra vårt kontor i Rogaland.

Billettene blir utdelt etter første-mann-til mølla prinsippet ved fremvisning av medlemskort. Eventuelt ledige billetter etter 1. juni blir utdelt i åpningstiden vår.

Adresse: Langflåtveien 29, 4017 Stavanger.
Sjekk åpningstiden her.

Om forestillingen

Da Rogaland Teater og Kulturkompaniet for første gang i 2007 presenterte sommerteater for barnefamilier på den lille øya Natvigs Minde midt i Stavangers havnebasseng, var det med en intensjon om å starte en ny tradisjon. Og sånn ble det. I 2013 flyttet Sommerteatret til Hindal Gård. En perle med de riktige rammer for et sommerteater hvor var det lagt opp til gøy på landet midt i byen.

Nå har teatret på nytt saumfart distriktet etter et nytt sted for Sommerteatret og denne gangen ble det valgt sentrum. Nærmere bestemt Geoparken.

I år blir det Sommerteater i urbane rammer! Dette passer regissør Christian Eriksen meget godt. I god sommerteatertradisjon er han klar til å radbrekke Jungelboken og historien om Mowgli og vennene hans. Forestillingen passer for barn fra tre år og oppover i alle aldersgrupper. Her blir det god humor og fine poenger for små barn, store barn og voksne barn.

Bølgen & Moi kommer til å ha kioskutsalg ved sin uteservering, utenfor sirkusteltet hvor forestillingen vises.

Forestilling varer ca. 1 time, uten pause.

(Foto fra: Rogaland Teater)