Laster resultat
Under utvikling
Bilde av fasaden på Byggveien 8

Byggveien 8

I Byggveien 8 på Ryen skal OBOS Eiendom bygge moderne og funksjonelle kontorlokaler over 10 000 kvadratmeter. Planene er godkjent, rammetillatelse er gitt og prosjektet er klart for bygging.

Nøkkelinformasjon

Adresse
Byggveien 8, Oslo
Etasjer
8
Eiendomstype
Kontor
Offentlig transport
Buss, T-Bane
Areal
10 000 m²

Det er ingen ledige lokaler i denne eiendommen akkurat nå

Vil du vite når det blir ledige lokaler her? Meld ifra til oss, så gir vi deg beskjed.

Meld interesse
Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Om Byggveien 8

Dette blir Ryens flotteste kontorbygg, med funskjonelle og fleksible kontorlokaler over 10 000 kvadratmeter. Cirka 8000 kvadratmeter blir lyse arealer, med 2000 kvadratmeter i underetasjer som får parkering og tekniske rom. Det legges stor vekt på moderne løsninger, mye lys og et energieffektivt bygg i energiklasse B.

Arbeidet med å skaffe leietakere er i full gang. Vi har fått pris på arbeidet fra en entreprenør og spaden blir satt i jorda så fort utleiekontrakt er inngått. Vi søker etter en bruker som kan delta i detaljplanlegging og påvirke innredning av bygget. Fortrinnsvis ser vi etter en bruker, men kan også dele bygget med flere leietakere.

Beliggenhet og reisevei

Tomten ligger langs Ring 3 mellom Ryenkrysset og Manglerud kirke. Ryenområdet er i sterk ekspansjon. Flere har oppdaget den gode beliggenheten med t-bane, bussruter, Flybussen og kun seks minutter til Oslo S med bil.

Ryenkrysset er et sentralt trafikknutepunkt. Sørover leder E6 mot Gøteborg og Stockholm. Nordover tar europaveien deg mot Gardermoen, Hamar og Trondheim. Svartdalstunnelen som ligger rett ved Ryenkrysset, fører deg til sentrum og vestover mot Lysaker og Drammen.

Meld interesse for denne eiendommen Gjennomført Ikke utfylt

Fyll ut skjemaet for å bli varslet når det blir ledige lokaler her.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt oss for mer informasjon om Byggveien 8

Har du spørsmål om lokalene i denne eiendommen? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Om OBOS Eiendom

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre leietakere står helt sentralt hos oss. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

Vi tar samfunnsansvar og har som et av våre hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak.

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.