Laster resultat
Under utvikling

1 av 7

Christian Krohgs gate 35

Et fleksibelt kontorbygg på 6200 kvadratmeter i Oslo sentrum. De åtte etasjene har plass til 330 arbeidsplasser, og oppfyller høye miljøkrav. Felles resepsjon, kantine og garasje – og kun fem minutter å gå til Oslo S.

Nøkkelinformasjon

Adresse
Christian Kroghs gate 35, Oslo
Eiendomstype
Kontor
Areal
6 200 m²

Christian Krohgs gate 35 har 1 ledig lokale

Christian Krohgs gate 35

Ledige kontorlokaler i Oslo sentrum. Flott uteplass. Attraktiv beliggenhet, med kort vei til forretninger og spisesteder.

Kontor

Areal: 700 m² - 6 200 m²

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Lavere energikostnader, bedre inneklima

Bygget er i energiklasse A og BREEAM-NOR-sertifisert, som blant annet bidrar til lavere energikostnader og et bedre inneklima. Materialene er miljøvennlige og lette å holde rene. Vi har også lagt opp til god kildesortering og håndtering av avfall. Bygget er universelt utformet (UU), altså tilrettelagt for likeverdig bruk for alle.

Hver av etasjene har et minikjøkken og kan ha cirka 70 arbeidsplasser. Syvende etasje har en flott uteplass. Ellers inneholder bygget kurs- og møterom, innendørs (og låst) sykkelparkering, samt lager.

Om OBOS Eiendom

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre leietakere står helt sentralt hos oss. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

Vi tar samfunnsansvar og har som et av våre hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak.

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.