Laster resultat
Ferdigstilles 2025
Sydfasaden av Construction City.

1 av 6

Construction City

I et 103 000 kvadratmeter stort kompleks på Ulven skal ulike aktører innen bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen samles. Construction City står klart i 2025.

Nøkkelinformasjon

Eiendomstype
Kontor
Offentlig transport
Buss, T-Bane
Areal
103 000 m²

Construction City har 1 ledig lokale

Construction City

Ledige kontorlokaler i et 103 100 kvadratmeter stort kompleks på Ulven. Her skal ulike aktører innen bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen samles. Construction City står klart i 2025.

Kontor

Areal: 820 m² - 2 193 m²

Om Construction City

Construction City Eiendom skal skape en attraktiv og levende kunnskapsby på Ulven i Oslo. Her skal man utvikle og bygge en næringsklynge som skal samle bygge-, anleggs og eiendomsbransjen i Norge. I Construction City samlokaliseres over 4500 arbeidsplasser i utdanningsinstitusjoner, rådgivningsfirmaer, arkitektkontor, eiendomsutviklere og entreprenørvirksomheter.

Byggets størrelse tilsvarer 12 fotballbaner og skal bli en kunnskapspark og et samlingssted som skal skape synergier på tvers og bringe bransjen fremover.

Hjerterom

Det er planlagt å bygge kontorlokaler rundt et felles «hjerterom» hvor konkurrenter, samarbeidspartnere og gründere kan møtes og dele ideer for å drive bransjen fremover. I Construction City er samhandling og kunnskapsdeling sentralt.

Seks kontorfløyer knytter seg direkte til hjerterommet og etablerer et samlet anlegg med gode relasjoner mellom prosjektets funksjoner. Det grønne elementet er viktig både i utearealer, så vel som fellesarealer og skal være med på å skape et velkommen og varmt miljø.

Relasjonen mellom bygget og bygulvet er viktig for ansatte i bygget, så vel som for beboere i Oslos nye bydel. Derfor planlegges det tilbud som bydelens beboere kan benytte seg av når de ønsker.

Hovedkontor

OBOS, Betonmast og AF Gruppen blir motorene i Construction City, og flytter hovedkontorene sine dit i 2025.

«Sammen med AF Gruppen skal vi skape en internasjonalt banebrytende samhandlingsarena med verdens mest spennende arbeidsplasser innenfor vår sektor.»

Konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj, OBOS.

Kontakt oss for mer informasjon om Construction City

Har du spørsmål om lokalene i denne eiendommen? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!