Laster resultat
Ledig areal

1 av 5

Ellingsrudåsen Torg – Edvard Munchs vei 49

Nærsenteret for beboerne på Ellingsrud i Oslo, består av tre bygninger på til sammen 3342 kvadratmeter. Bygningene vender mot torget i midten og ligger i et av Norges tetteste bomiljøer. Fra t-banestasjonen like ved, tar det 20 minutter til Oslo S.

Nøkkelinformasjon

Adresse
Edvard Munchs vei 49, Oslo
Eiendomstype
Handel
Areal
3 342 m²

Ellingsrudåsen Torg – Edvard Munchs vei 49 har 1 ledig lokale

Ellingsrudåsen Torg – Edvard Munchs vei 49

Attraktivt butikklokale med store vindusflater som vender ut mot Ellingsrudåsen Torg.

Handel

Areal: 72 m²

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Et hyggelig nærsenter

På Ellingsrudåsen Torg finner du blant annet Kiwi, en frisørsalong, en blomsterbutikk, en butikk som selger frukt og grønnsaker, samt en hyggelig kafé.

Nærmiljøet som eiendommen ligger i, er et boligområde med variert bebyggelse. Folk fra cirka 3 200 boliger, sokner til dette senteret. Det er god kundeparkering på eiendommen.

Nærområdet

Kontakt oss for mer informasjon om Ellingsrudåsen Torg – Edvard Munchs vei 49

Har du spørsmål om lokalene i denne eiendommen? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Om OBOS Eiendom

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre leietakere står helt sentralt hos oss. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

Vi tar samfunnsansvar og har som et av våre hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak.

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.