Laster resultat
Ledig areal
Fasade på Hammersborg Torg 3.

1 av 10

Hammersborg Torg 1-3

De sammenkoblede kontorbyggene på over 31000 kvadratmeter, ligger i Oslo sentrum, nær Regjeringskvartalet og Youngstorget. Det tar ti minutter å gå til Oslo S. Eiendommen, som blant annet huser OBOS' hovedkontor, har sykkelparkering, parkeringshus, trimrom og kantine.

Nøkkelinformasjon

Adresse
Hammersborg Torg 1-3, Oslo
Eiendomstype
Kontor
Areal
31 000 m²

Hammersborg Torg 1-3 har 2 ledige lokaler

Hammersborg Torg 3

Ledige kontorlokaler i Oslo sentrum. Attraktiv beliggenhet, med kort vei til forretninger og spisesteder.

Kontor

Areal: 600 m² - 7 200 m²

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Hjemme hos OBOS

Kort vei unna regjeringskvartalet holder Hammersborg Torg 1-3 til, som det nåværende kontorlokalet til OBOS og OBOS Block Watne. De moderne byggene strekker seg over flere etasjer, med moderne fasiliteter i form av kontor, sosiale plasser, treningsrom, kantine og stor garasjeplass.

I umiddelbar nærhet finner du flere dagligvarebutikker og restauranter. Det er kort vei til alle former for kollektiv transport og kulturscener, med Rockerfeller, Sentrum Scene og Folketeateret kun noen få minutter unna. Lokalene kan leies ut både helt eller delvis.

Mer informasjon om Hammersborg 3 finner du her.

Kontakt oss for mer informasjon om Hammersborg Torg 1-3

Har du spørsmål om lokalene i denne eiendommen? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Om OBOS Eiendom

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre leietakere står helt sentralt hos oss. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

Vi tar samfunnsansvar og har som et av våre hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak.

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.