Laster resultat
Ledig areal
Foto av høyblokka i Hammersborg Torg 3.

1 av 8

Hammersborg Torg 1-3

De sammenkoblede kontorbyggene på over 31000 kvadratmeter, ligger i Oslo sentrum, nær Regjeringskvartalet og Youngstorget. Det tar ti minutter å gå til Oslo S. Eiendommen, som blant annet huser OBOS' hovedkontor, har sykkelparkering, parkeringshus, trimrom og kantine.

Nøkkelinformasjon

Adresse
Hammersborg Torg 1-3, Oslo
Eiendomstype
Kontor
Areal
31 000 m²

Hammersborg Torg 1-3 har 1 ledig lokale

Hammersborg Torg 3 - toppetasje

Hammersborg Torg 3 er et kontorbygg på 13 etasjer sentralt beliggende på oversiden av Youngstorget. Det er kort gåavstand til Oslo S og all kollektiv transport.

Kontor

Areal: 640 m²

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Om eiendommen

Kort vei unna regjeringskvartalet holder Hammersborg Torg 1-3 til, som det nåværende kontorlokalet til OBOS og OBOS Block Watne. De moderne byggene strekker seg over flere etasjer, med moderne fasiliteter i form av kontor, sosiale plasser, treningsrom, kantine og stor garasjeplass.

I umiddelbar nærhet finner du flere dagligvarebutikker og restauranter. Det er kort vei til alle former for kollektiv transport og kulturscener, med Rockerfeller, Sentrum Scene og Folketeateret kun noen få minutter unna. Lokalene kan leies ut både helt eller delvis.

13. etasje er ledig fra 3. kvartal 2023 og hver etasje er på ca. 640 BTA kvm og tilrettelagt for 20–30 arbeidsplasser med flott 360 graders utsikt over byen. Det er også mulig å leie innendørs parkeringsplasser i nærliggende eiendom. Etasjene kan flyttes inn i fortløpende. Hver etasje har eget tekjøkken og garderobe med dusj.

Kontakt oss for mer informasjon om Hammersborg Torg 1-3

Har du spørsmål om lokalene i denne eiendommen? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!