Laster resultat

1 av 16

Hammersborg Torg 3 - 12. etasje

Hammersborg Torg 3 er et kontorbygg på 13 etasjer sentralt beliggende på oversiden av Youngstorget. Det er kort gåavstand til Oslo S og all kollektiv transport.

Nøkkelinformasjon

Eiendom
Hammersborg Torg 1-3
Adresse
Hammersborg torg 3, Oslo
Eiendomstype
Kontor
Areal
640 m²
Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Ledig kontorlokale i Oslo sentrum

Hammersborg Torg 3 er en sentrumsnær eiendom med en perfekt beliggenhet – uansett hvilken retning man kommer fra. Stortinget stasjon er nærmeste T-bane, og på Grensen går det trikk og buss i flere retninger. Skal du med tog/Flytog er det 9 minutter å gå til kollektivknutepunktet Oslo S.

Fra kontoreiendommen er det bare noen få minutters gange ned til Youngstorget, med en rekke populære butikker, restauranter, barer og konsertarenaene Sentrum Scene og Rockefeller.

Lokalet har eget inngangsparti fra gateplan, med resepsjon. Heis går direkte opp til lokalet som ligger i 12. etasje. I hovedsak er lokalet cellekontorer. Etasjen har eget tekjøkken og garderobe med dusj. 

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbånd
  • Felles Lunsjrom
  • Møterom
  • Parkering
  • Resepsjon
  • Sykkelparkering
Hammersborg Torg 1-3

Hammersborg Torg 1-3

De sammenkoblede kontorbyggene på over 31000 kvadratmeter, ligger i Oslo sentrum, nær Regjeringskvartalet og Youngstorget.

Kontakt oss for mer informasjon om Hammersborg Torg 3 - 12. etasje

Har du spørsmål om lokalene i denne eiendommen? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Om OBOS Eiendom

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre leietakere står helt sentralt hos oss. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

Vi tar samfunnsansvar og har som et av våre hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak.

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.