Laster resultat
Utsikt fra 13. etasje på Hammersborg Torg 3

1 av 9

Hammersborg Torg 3 - toppetasje

Hammersborg Torg 3 er et kontorbygg på 13 etasjer sentralt beliggende på oversiden av Youngstorget. Det er kort gåavstand til Oslo S og all kollektiv transport.

Nøkkelinformasjon

Eiendom
Hammersborg Torg 1-3
Adresse
Hammersborg Torg 3, Oslo
Eiendomstype
Kontor
Areal
640 m²
Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Ledig kontorlokale i Oslo sentrum!

Hammersborg Torg 3 er en sentrumsnær eiendom med en perfekt beliggenhet – uansett hvilken retning man kommer fra. Stortinget stasjon er nærmeste T-bane, og på Grensen går det trikk og buss i flere retninger. Skal du med tog/Flytog er det 9 minutter å gå til kollektivknutepunktet Oslo S.

Fra kontoreiendommen er det bare noen få minutters gange ned til Youngstorget, med en rekke populære butikker, restauranter, barer og konsertarenaene Sentrum Scene og Rockefeller.

Kontorlokalet i 13. etasje er på 640 kvadratmeter. Lokalet er inndelt i flere soner som dekker alle behov gjennom dagen som stillerom, arbeidssone, prosjektplasser, samt flere møterom i forskjellige størrelser. Det første man kommer til er den sosiale sonen som er plassert praktisk ved kjøkkenet og gir en fin atmosfære for den uformelle kaffepraten. Prikken over i'en er 360 graders panoramautsikt over Oslo.

Mulighet for å leie av parkeringsplasser innendørs.

Hammersborg Torg 1-3

Hammersborg Torg 1-3

De sammenkoblede kontorbyggene på over 31000 kvadratmeter, ligger i Oslo sentrum, nær Regjeringskvartalet og Youngstorget.

Kontakt oss for mer informasjon om Hammersborg Torg 3 - toppetasje

Har du spørsmål om lokalene i denne eiendommen? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!