Laster resultat

1 av 18

Hammersborg Torg 3 - toppetasje

Toppetasje med høy standard og panoramautsikt sentralt i Oslo

Nøkkelinformasjon

Eiendom
Hammersborg Torg 1-3
Adresse
Hammersborg Torg 3, Oslo
Eiendomstype
Kontor
Areal
600 m²
Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Ledige lokaler i Oslo sentrum

Hammersborg Torg 3 er et kontorbygg på 13 etasjer sentralt beliggende på oversiden av Youngstorget. Det er kort gåavstand til Oslo S og kollektiv transport.

Ledig kontorlokale på 600 kvm i 13. etasje. Det er moderne og nyoppusset, godt tilpasset den nye arbeidshverdagen og klar til bruk. Her er det inndelt i flere soner som dekker alle behov gjennom dagen som stillerom, arbeidssone, prosjektplasser, samt flere møterom i forskjellige størrelser – perfekt for digitale/hybridmøter. Det første man kommer til er den sosiale sonen som er plassert praktisk ved kjøkkenet og gir en fin atmosfære for den uformelle kaffepraten som man har savnet gjennom pandemien. Prikken over i'en er 360 graders panorama utsikt over Oslo.

Mulighet for å leie innendørsparkeringsplasser og vi kan tilby leiekontrakter til og med 31. desember 2025.

Mer informasjon om Hammersborg Torg 3 finner du her.

Fasiliteter

  • Felles Kantine
  • Felles Kjøkken
  • Møterom
  • Parkering
  • Sykkelparkering
Hammersborg Torg 1-3

Hammersborg Torg 1-3

De sammenkoblede kontorbyggene på over 31000 kvadratmeter, ligger i Oslo sentrum, nær Regjeringskvartalet og Youngstorget.

Kontakt oss for mer informasjon om Hammersborg Torg 3 - toppetasje

Har du spørsmål om lokalene i denne eiendommen? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Om OBOS Eiendom

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre leietakere står helt sentralt hos oss. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

Vi tar samfunnsansvar og har som et av våre hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak.

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.