Laster resultat

Heimdalsgata 19-21

Seksjonen på 513 kvadratmeter på Grønland i Oslo, er utleid til Oslo kommune og drives som Lakkegården barnehage. Lekeplassen er skjermet for trafikk. Rudolf Nilsens plass på den andre siden av gaten, ble i 2022 betydelig oppgradert.

Nøkkelinformasjon

Adresse
Heimdalsgata 19-21, Oslo
Eiendomstype
Annet
Areal
513 m²

Det er ingen ledige lokaler i denne eiendommen akkurat nå

Vil du vite når det blir ledige lokaler her? Meld ifra til oss, så gir vi deg beskjed.

Meld interesse
Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

En barnehage i Heimdalsgata

Eiendommen ligger som en seksjon i Lakkegården, på cirka 430 kvadratmeter. Denne er leid ut til Oslo kommue som en barnehage.

Vi tar vare på leietakerne våre

Å ta best mulig vare på deg som leietaker, står helt sentralt i OBOS Eiendom. Vi skal gi deg en trygg og positiv opplevelse – fra det første møtet vårt, og gjennom hele leieforholdet.

Sikkerhet og trygghet for brukerne av byggene er avgjørende. Vi har derfor klare rutiner for etablering og oppfølging av HMS. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av eiendommene sørger vi dessuten for å holde dem i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi vektlegger også eiendommenes estetiske uttrykk, for å gi både deg som leietaker – og kundene dine – gode opplevelser.

OBOS har som et av sine hovedmål å ta grønt ansvar, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak. 

Meld interesse for denne eiendommen Gjennomført Ikke utfylt

Fyll ut skjemaet for å bli varslet når det blir ledige lokaler her.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt oss for mer informasjon om Heimdalsgata 19-21

Har du spørsmål om lokalene i denne eiendommen? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Om OBOS Eiendom

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre leietakere står helt sentralt hos oss. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

Vi tar samfunnsansvar og har som et av våre hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak.

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.