Laster resultat
Fasade og inngangsparti til Holmlia Senter.

1 av 5

Holmlia Senter – Holmliasentervei 10

De ledige lokalene ligger i og over Holmlia Senter, i 2. og 3. etasje. Lokalene er fleksible og kan tilpasses etter behov.

Nøkkelinformasjon

Eiendom
Holmlia Senter – Holmliaveien 75
Adresse
Holmlia sentervei 10, Oslo
Eiendomstype
Kontor, Kjøpesenter, Annet
Areal
30 m² - 600 m²
Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Ledige lokaler i Holmlias knutepunkt

Etter to år som byggeplass, åpnet endelig bydel Søndre Nordstrands nye samlingsplass med torg, utescene og butikker november 2021.

Holmlia Senter og uteområdene har fått en betydelig oppgradering, og er en del av OBOS sitt langsiktige ansvar for å bidra til Holmlia sin utvikling.

Med sine 22 000 kvadratmeter rommer nå senteret over 35 butikker og serveringssteder, i tillegg til flere helsetjenester, bibliotek og hele bydelsadministrasjonen til bydel Søndre Nordstrand.

Senteret ligger sentralt på Holmlia, rett ved et av Norges største kollektivknutepunkt med tog og flere busslinjer. I parkeringshuset til senteret er det over 200 plasser og 2 timer gratis parkering.

De ledige lokalene ligger i og over Holmlia Senter i 2. og 3. etasje. Lokalene kan tilpasses i forskjellige størrelser og etter behov.

I 2. etasje er det nå et ledig butikklokale på totalt 230 kvm. Lokalet ligger godt plassert midt i hjertet av senteret med blant annet Clas Ohlson og Normal som nærmeste nabo. Lokalet er i dag delt i to med et areal på 86 kvm og et på 186 kvm.

Kontakt oss for mer informasjon om Holmlia Senter – Holmliasentervei 10

Har du spørsmål om lokalene i denne eiendommen? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!