Laster resultat
Fasade på Kjelsåsveien 7.

1 av 4

Kjelsås - Kjelsåsveien 7

Ledig kontorlokale i 2. etasje i Kjelsåsveien 7. Lokalene består av tre separate rom. Maksimal leietid er ut 2025. Det finnes ikke heis i bygget. Mulighet for å leie en fast parkeringsplass.

Nøkkelinformasjon

Eiendom
Kjelsåsveien 7
Adresse
Kjelsåsveien 7, Oslo
Eiendomstype
Kontor
Areal
51 m² - 76 m²
Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Kjelsåsveien ligger sentralt ved Kjelsås og Grefsen i Oslo i et etablert boligområde. I første etasje finner man Rema 1000, og i 2. etasje er det diverse servicetilbud. Det er gode parkerings- og kollektivmuligheter med trikk og t-bane til Oslo sentrum.

Fasiliteter

  • Parkering

Kontakt oss for mer informasjon om Kjelsås - Kjelsåsveien 7

Har du spørsmål om lokalene i denne eiendommen? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Om OBOS Eiendom

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre leietakere står helt sentralt hos oss. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

Vi tar samfunnsansvar og har som et av våre hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak.

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.