Laster resultat
Ledig areal

1 av 4

Kjelsåsveien 7

Eiendommen på 1219 kvadratmeter i to etasjer, ligger sentralt ved Kjelsås og Grefsen i Oslo. I dag huser den Rema 1000 i første etasje, og diverse servicetilbud i andre. Gode parkerings- og kollektivmuligheter med trikk og t-bane til Oslo sentrum.

Nøkkelinformasjon

Adresse
Kjelsåsveien 7, Oslo
Eiendomstype
Handel
Areal
1 219 m²

Kjelsåsveien 7 har 1 ledig lokale

Kjelsås - Kjelsåsveien 7

Ledig kontorlokale på Kjelsås.

Kontor

Areal: 51 m² - 76 m²

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Gode muligheter i et aktivt område

Eiendommen ligger sentralt plassert i et etablert boligområde på Grefsen, som gir et potensielt stort kundegrunnlag for forretning- og servicevirksomhet.

Rema 1000 har nå direkte tilgang til gangveien, og i byggets andre etasje ligger Grefsen tannlegesenter, hudpleie, frisør, personlig trener og Oslo Psykoterapipraksis.

I området er det flere fotball- og tennisbaner, i tillegg til Muselunden Frisbeeklubb. Fra eiendommen er det kort vei til både Grefsen og Storo. Herfra tar det cirka 20 minutter inn til Jernbanetorget.

Kontakt oss for mer informasjon om Kjelsåsveien 7

Har du spørsmål om lokalene i denne eiendommen? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Om OBOS Eiendom

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre leietakere står helt sentralt hos oss. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

Vi tar samfunnsansvar og har som et av våre hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak.

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.