Laster resultat
Ledig areal
Foto av fasaden på Smeltedigelen 1.

1 av 11

Kværnerhallen – Smeltedigelen 1

Et klassisk industribygg med teglstensfasade og enorme vinduer, er i dag forvandlet til et attraktivt kontorbygg med muligheter for fleksible løsninger. Signalbygget på 16000 kvadratmeter ligger ved E6 i Oslo, og har garasje, felles resepsjon og heis.

Nøkkelinformasjon

Adresse
Smeltedigelen 1, Oslo
Eiendomstype
Kontor
Areal
16 000 m²

Kværnerhallen – Smeltedigelen 1 har 1 ledig lokale

Kværnerhallen – Smeltedigelen 1

Attraktive og særegne kontorlokaler i 4. etasje. Kan deles opp for å passe virksomhetens behov og ønsker.

Kontor

Areal: 1 104 m² - 2 800 m²

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Et signalbygg i Kværnerbyen

Bygget sto ferdig sommeren 2012, og den flotte fasaden gjør det til et landemerke og signalbygg. Kværnerhallen består av fire etasjer med store arealflater og svært gode lysforhold.

Det er enkel adkomst til Kværnerbyen både fra øst og vest, og fra Gardermoen – med av- og påkjøringsrampe fra E6/RV190, sykkeltraseer og gangveier. Blant annet går det sykkelvei helt til Oslo S. Med 32-bussen fra Norges kollektivknutepunkt tar det bare seks minutter dit.

I tillegg til 32-bussen, går bussrutene 34, 70 og 74 til stoppet Kværner i Konows gate. Det er også gangavstand til trikkelinjene 18 og 19.  

Kontakt oss for mer informasjon om Kværnerhallen – Smeltedigelen 1

Har du spørsmål om lokalene i denne eiendommen? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Om OBOS Eiendom

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre leietakere står helt sentralt hos oss. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

Vi tar samfunnsansvar og har som et av våre hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak.

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.