Laster resultat
Ledig areal

1 av 9

Lambertseter Senter – Cecilie Thoresens vei 17-21

Et komplett og trivelig kjøpesenter på 17000 kvadratmeter i Oslo. 85 butikker og en viktig møteplass for kultur, underholdning og handel for beboerne på Nordstrand og de omkringliggende bydelene. Senteret har høy omsetning og tilbyr 700 parkeringsplasser med to timer gratis parkering.

Nøkkelinformasjon

Adresse
Cecilie Thoresens Vei 17-21, Oslo
Byggeår
1958
Rehabilitert
2010
Avstand til sentrum
11 minutter
Årsomsetning
kr 1 351 965 000
Årlig antall besøkdende
2 300 000
Eiendomstype
Kjøpesenter
Offentlig transport
Buss, T-Bane, Trikk
Areal
17 000 m²

Lambertseter Senter – Cecilie Thoresens vei 17-21 har 1 ledig lokale

Lambertseter Senter – Cecilie Thoresens vei 17-21

Ledig lokale i 6. etasje i Helsehuset i Lambertseter Senter i Oslo.

Helsebygg

Areal: 158 m² - 289 m²

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Et suksess-senter med høy omsetning

Da det gamle Lambertseter Senter åpnet i 1958, representerte det noe nyskapende og moderne i Norge, og innledet et nytt kapittel i norsk byplanhistorie. Senteret har fortsatt suksessen siden gjenåpningen i oktober 2010, og nådde en omsetning på én milliard i 2014.

Dette er et av de største og mest komplette sentrene i området, med blant annet kino, bibliotek, SATS, apotek, helsehus, vinmonopol, dagligvare og en rekke andre butikker.

Senteret ligger ved Lambertseter t-banestasjon. Reisetiden til og fra Jernbanetorget er på cirka 20 minutter. Det er god parkeringsdekning med 2 timers gratis parkering og buss- og taxistasjon like utenfor senteret.

Fasiliteter

 • Aircondition
 • Alarm
 • Felles Kjøkken
 • Heis
 • Kundeparkering
 • Lunsjrom
 • Renhold
 • Rulletrapp
 • Vekter

Kontakt oss for mer informasjon om Lambertseter Senter – Cecilie Thoresens vei 17-21

Har du spørsmål om lokalene i denne eiendommen? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Om OBOS Eiendom

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre leietakere står helt sentralt hos oss. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

Vi tar samfunnsansvar og har som et av våre hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak.

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.