Laster resultat
Fasade på Cecilie Thoresens vei 5A

1 av 4

Lambertseter/Karlsrud - Cecilie Thoresens vei 5A

Vi har et ledig kontor med god standard på 82 kvm BTA i Cecilie Thoresens vei 5A i 2. etasje. Det er mulig å leie 1 parkeringsplass.

Nøkkelinformasjon

Eiendom
Lambertseter/Karlsrud – Cecilie Thoresens vei 5-7
Adresse
Cecilie Thoresens vei 5A, Oslo
Eiendomstype
Kontor
Areal
82 m² - 92 m²
Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Kombinasjonseiendom med produksjonslokaler, små og store kontorlokaler, servicefunksjoner og salgsvirksomhet. Eiendommen byr på gode eksponeringsmuligheter, og det er parkeringsdekning både for kunder og leietakere. Det er mulighet for leie av p-plass tilknyttet eiendommen.

Beliggenhet
Eiendommen ligger langs Cecilie Thoresens vei, mellom Lambertseter og Karlsrud. T-bane linje 4 bruker 18 minutter til Jernbanetorget. Det er kort vei til Lambertseter Senter med sine 83 butikker, bibliotek, treningssenter og Symra kino. Nærområdet består av boliger, andre kontoreiendommer, skoler og idrettshall.

Fasiliteter

  • Parkering

Kontakt oss for mer informasjon om Lambertseter/Karlsrud - Cecilie Thoresens vei 5A

Har du spørsmål om lokalene i denne eiendommen? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Om OBOS Eiendom

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre leietakere står helt sentralt hos oss. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

Vi tar samfunnsansvar og har som et av våre hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak.

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.