Laster resultat
Fasade på Cecilie Thoresens vei 7D

1 av 6

Lambertseter/Karlsrud – Cecilie Thoresens vei 7D

Lyst og praktisk kontorlokale på 21 kvadratmeter i 2. etasje. Parkering og tilgang til felles spiserom.

Nøkkelinformasjon

Eiendom
Lambertseter/Karlsrud – Cecilie Thoresens vei 5-7
Adresse
Cecilie Thoresens vei 7D, Oslo
Plassering
2. etasje
Eiendomstype
Kontor
Areal
21 m²
Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Lyst og fleksibelt kontorlokale til leie

Det er flere bedrifter som fra tid til annen har behov for kontorlokaler, men som av ulike årsaker og behov ikke ønsker å binde seg opp til langvarige leieavtaler eller leie store arealer. Dersom du leter etter et mindre kontorlokale og/eller ønsker en fleksibel løsning til leieavtale, er dette definitivt noe for deg.

Bygningen har felles inngangsparti, med tilgang til spiserom og toalett. Eiendommen byr på gode eksponeringsmuligheter, og det er parkeringsdekning både for kunder og leietakere.
Det er mulighet for leie av parkeringsplass tilknyttet eiendommen. 

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

 
 
 

Fasiliteter

  • Felles Kjøkken
  • Lunsjrom
  • Parkering
  • Resepsjon

Kontakt oss for mer informasjon om Lambertseter/Karlsrud – Cecilie Thoresens vei 7D

Har du spørsmål om lokalene i denne eiendommen? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Om OBOS Eiendom

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre leietakere står helt sentralt hos oss. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

Vi tar samfunnsansvar og har som et av våre hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak.

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.