Laster resultat

1 av 2

Møllergata 39

OBOS Eiendom har ledige kontorlokaler i en sentralt beliggende eiendom ved Møllergata/ Hammersborg Torg med gåavstand til alle sentrums servicetilbud, samt nærhet til regjeringskvartalet og Deichmanske Bibliotek. Kort vei til all offentlig kommunikasjon og god tilgjengelighet til hovedveinettet. Her har du en lokasjon med 50 meter til Youngstorget. Lokalene som tilbys ligger sentralt til med kort avstand til alle de fasiliteter man kan forvente å få i Oslo sentrum.

Nøkkelinformasjon

Eiendom
Møllergata 39
Adresse
Møllergata 39, Oslo
Miljøsertifisering
Ja
Fleksibilitet
Ja
Eiendomstype
Kontor
Areal
250 m² - 1 800 m²
Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Ledige kontorlokaler i Oslo sentrum

Lokalene er moderne og trivelige. De består av en blanding av kontorer og åpne arealer for kontorlandskap, med hovedvekt på cellekontorer.

Kantineløsning tilbys i nabobygget, Hammersborg Torg 3.

Vi har ledige lokaler i: 

  • 3. etasje – cirka 913 kvadratmeter med kontorlokaler, delvis cellekontorer, delvis kontorlandskap. 
  • 4. etasje – cirka 913 kvadratmeter, i hovedsak cellekontorer. 

Gårdeieren vil tilpasse lokalene til leietakeren.

Fasaden vender mot Møllergata og Hammersborg Torg.

Vi tilbyr garasjeplass i underetasjen, med heis direkte opp til lokalene. Det er i tillegg gateparkering ved Hammersborg Torg, med lademulighet for el-bil.

Sykkelparkering, dusj og garderobefasiliteter.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktenede prat om behovet for virksomheten din.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbånd
  • Felles Kantine
  • Parkering
  • Sykkelparkering

Kontakt oss for mer informasjon om Møllergata 39

Har du spørsmål om lokalene i denne eiendommen? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Om OBOS Eiendom

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre leietakere står helt sentralt hos oss. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

Vi tar samfunnsansvar og har som et av våre hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak.

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.