Laster resultat
Ledig areal

1 av 3

Møllergata 39

I Oslo sentrum byr vi på 1800 kvadratmeter med lekre og fleksible kontorer og åpne arealer. Nær Regjeringskvartalet, Youngstorget og Hammersborg Torg. Sykkelparkering, garderobefasiliteter med dusj, og garasje i underetasjen med heis direkte til lokalene.

Nøkkelinformasjon

Adresse
Møllergata 39, Oslo
Eiendomstype
Kontor
Areal
1 800 m²

Møllergata 39 har 1 ledig lokale

Møllergata 39

Ledige kontorlokaler i sentralt beliggende eiendom i Møllergata, ved Hammersborg Torg. Gangavstand til alle servicetilbud i Oslo sentrum.

Kontor

Areal: 250 m² - 1 800 m²

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Kontorlokaler i hjertet av Oslo

Lokalene er moderne og trivelige med en blanding av kontorer og åpne arealer for kontorlandskap, med hovedvekt på cellekontorer. Vi tilbyr kantineløsning  i nabobygget i Hammersborg Torg 3. 

I umiddelbar nærhet finner du flere dagligvarebutikker og restauranter. Det er kort vei til alle former for kollektiv transport og kulturscener, med Rockerfeller, Sentrum Scene og Folketeateret kun noen få minutter unna. Møllergata 39 er nærmeste nabo til «storstuen» Youngstorget.

Oslo Kongressenter ligger et steinkast unna, og tilbyr fleksible konferanselokaler, selskapslokaler og møterom i ulike størrelser.

Kontakt oss for mer informasjon om Møllergata 39

Har du spørsmål om lokalene i denne eiendommen? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Om OBOS Eiendom

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre leietakere står helt sentralt hos oss. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

Vi tar samfunnsansvar og har som et av våre hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak.

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.