Laster resultat
Ledig areal

1 av 5

Oppsal Senter – Haakon Tveters vei 88

Oppsal Senter i Oslo er stedet hvor folk på Oppsal og Østensjø møtes og handler. Senteret er på 5000 kvadratmeter og ble gjenåpnet i 2018. Både besøkstall og omsetning har økt. Senteret har cirka 70 parkeringsplasser og t-banen ligger like ved, med kort vei til Oslo sentrum.

Nøkkelinformasjon

Adresse
Haakon Tveters vei 88, Oslo
Antall Leietakere
18
Årlig antall besøkdende
214 000 000
Universell utforming
Ja
Eiendomstype
Kjøpesenter
Offentlig transport
Buss, T-Bane
Areal
5 000 m²

Oppsal Senter – Haakon Tveters vei 88 har 1 ledig lokale

Oppsal Senter – Haakon Tveters vei 88

Ledig butikklokale sentralt i kjøpesenteret, med adkomst fra gateplan.

Handel, Servering, Kjøpesenter

Areal: 100 m²

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Et livlig senter i en aktiv bydel

Oppsal Senter er et nærsenter som dekker de daglige behovene til beboere på Oppsal. Senteret er på 5 000 kvadratmeter og har cirka 70 parkeringsplasser for kunder og besøkende. På senteret finner du dagligvare, frisør, helsekost, florist, og tannlege.

I 2018 åpnet Oppsal Senter etter et lengre periode med ombygging. Inne på senteret har du dagligvare og parkering, men det finnes også utetorg med grønne arealer og kafé. Besøkstallene og omsetnigngsveksten har hatt en positiv utvikling de siste årene, og vi har nå et ledig butikklokale med adkomst fra gateplan. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktede samtale.

Tvers over veien har du T-bane med kort vei til Oslo Sentrum, i tillegg til bussruter som kjører igjennom bydel Østensjø. Senteret er i tett beliggenhet med Oppsal Samfunnshus, som huser konferanse- og festlokaler til bruk og leie i nærmiljøet. Dette er en aktiv bydel med store boligområder, rask vei til turstier rundt Østensjøvannet, og flere aktivitetshaller.

Fasiliteter

  • Alarm
  • Felles Kjøkken
  • Felles Lunsjrom
  • Fibernett
  • Heis
  • Renhold
  • Vareheis
  • Vekter

Kontakt oss for mer informasjon om Oppsal Senter – Haakon Tveters vei 88

Har du spørsmål om lokalene i denne eiendommen? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Om OBOS Eiendom

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre leietakere står helt sentralt hos oss. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

Vi tar samfunnsansvar og har som et av våre hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak.

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.