Laster resultat
Fasaden til Oslo K og uteområdet ved bygget.

1 av 17

Oslo K – Freserveien 1

Lokalene i Oslo K i Kværnerbyen gir leietakerne mange valgmuligheter. Romprogrammet er utarbeidet i samarbeid med våre dyktige interiørarkitekter og arbeidsplassrådgivere.

Nøkkelinformasjon

Eiendom
Oslo K – Freserveien 1
Adresse
Freserveien 1, Oslo
Miljøsertifisering
Ja
Fleksibilitet
Ja
Eiendomstype
Kontor
Areal
350 m² - 23 000 m²
Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Ledige lokaler som virksomheten kan skreddersy

De store arealene og planløsningene kan skreddersys slik at alle behov dekkes. Den tekniske infrastrukturen er lagt opp slik at virksomhetene oppfyller alle krav til adgangskontroll og får adskilte datanettverk.

Første etasje inneholder store fellesarealer med resepsjon, bedriftsrestaurant, kafé og en mengde ulike soner som kan brukes både til sosialisering og arbeid.

I andre og tredje etasje er det et møtesenter med tolv møterom og auditorier, flere samlingssteder og luksuriøse garderober.

Kjelleren har over 200 parkeringsplasser, og mulighet for lading for el-sykkel og el-bil.

Alle tjenester i bygget bookes via en egen app.

Du finner mer informasjon om eiendommen på www.oslo-k.no

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Fasiliteter

 • Aircondition
 • Alarm
 • Bredbånd
 • Felles resepsjon
 • Kantine
 • Lunsjrom
 • Møterom
 • Parkering
 • Sykkelparkering

Kontakt oss for mer informasjon om Oslo K – Freserveien 1

Har du spørsmål om lokalene i denne eiendommen? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Om OBOS Eiendom

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre leietakere står helt sentralt hos oss. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

Vi tar samfunnsansvar og har som et av våre hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak.

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.