Laster resultat
Ledig areal

1 av 6

Oslo K – Freserveien 1

Med sine 30 000 kvadratmeter næringslokaler fordelt over 12 etasjer, er Oslo K et av de største kontorbyggene i Oslo. Lokalene er svært fleksible og gir leietakerne mange valgmuligheter. Bygget byr også på resepsjon, bedriftsrestaurant, kafé og garderober, og over 200 parkeringsplasser i kjelleren.

Nøkkelinformasjon

Adresse
Freserveien 1, Oslo
Etasjer
12
Eiendomstype
Kontor
Areal
30 000 m²

Oslo K – Freserveien 1 har 1 ledig lokale

Oslo K – Freserveien 1

Ledige kontorlokaler i Oslo K i Kværnerbyen, med mange valgmuligheter for leietakerne.

Kontor

Areal: 350 m² - 23 000 m²

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Hypermoderne kontorer i et levende bymiljø

Eiendommen består av tre sammenknyttede bygninger. Disse inngår som en del av bymiljøet i Kværnerbyen og er plassert rundt Smeltedigelen, det sentrale bytorget. Store vindusflater gir gode lysforhold og flott utsikt over Oslo. Dette er et levende bymiljø, med cirka 1800 leiligheter, barnehager, treningssenter, frisør, apotek, renseri, blomsterbutikk, kafé og en stor Kiwi-butikk.

I første etasje i Oslo K blir det store fellesarealer med resepsjon, bedriftsrestaurant, kafé og ulike soner som kan brukes til både sosialisering og arbeid. I andre og tredje etasje er det et møtesenter med 12 møterom og auditorier, flere samlingssteder og luksuriøse garderober.

Med 54-bussen fra Jernbanetorget tar det bare ni minutter. I tillegg til 54-bussen går bussrutene 34, 70 og 74 til stoppet Kværner i Konows gate, hundre meter fra eiendommen.

Oslo K huser 2000 arbeidstakere. Nexans Norway AS har allerede sikret seg cirka 7000 kvm i det nye kontorbygget.

Les mer om Oslo K og Kværnerbyen.

Kontakt oss for mer informasjon om Oslo K – Freserveien 1

Har du spørsmål om lokalene i denne eiendommen? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Om OBOS Eiendom

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre leietakere står helt sentralt hos oss. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

Vi tar samfunnsansvar og har som et av våre hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak.

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.