Laster resultat
Ledig areal
Illustrasjonsfoto av fasaden og uteområdene til Standardveien 28.

1 av 6

Standardveien 28

Standardveien 28 oppføres på en tidligere industritomt, og er en del av transformasjonsprosjektet på Ulven. OBOS bygger et helt nytt bydistrikt med cirka 2500 boliger, tilhørende tjenester og servicefunksjoner i området rundt Standardveien 28.

Nøkkelinformasjon

Adresse
Standardveien 28, Oslo
Byggeår
2023
Eiendomstype
Kontor
Offentlig transport
Buss, T-Bane
Areal
11 185 m²

Standardveien 28 har 1 ledig lokale

Standardveien 28 – toppetasje

Toppetasjen på det nye kontorbygget i Standardveien 28 er tilgjengelig for leie. Kontorbygget oppføres på en tidligere industritomt, og er en del av transformasjonsprosjektet på Ulven.

Kontor

Areal: 1 768 m²

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Om Standardveien 28

Bygget har 6 etasjer, hvorav U1 ligger delvis under terreng. Kontoretasjene har en meget fleksibel og effektiv grunnstruktur som åpner for variert arbeidsplassutforming og kan tilpasses den nye leietakers behov.

Kontorbygget sertifiseres etter miljøstandarden BREEAM-NOR Excellent og vil kunne oppnå energiklasse mørk grønn A.

Kontorbygget utformes og bygges med moderne god kvalitet og standard, og dette gjelder både materialvalg, utførelser, funksjoner, ytelser, fleksibilitet og innemiljø.

Det tilbys sykkelparkering med tilhørende garderobe og dusjfasiliteter i byggets underetasje, i tillegg til muligheter for kantineordning, møteromssenter og treningsrom etter egen avtale.

Construction City er også under oppføring i Standardveien 1-13, på motsatt side av veien for Standardveien 28 og vil bli en sentral næringsklynge for bygg-, anlegg og eiendomsbransjen.

Transport til og fra

Økern T-banestasjon ligger i nærheten av bygget, og det er bare en 10-minutters kjøretur med T-banen til sentrum. Ulven er en del av Hovinbyen, som er prioritert som utbyggingsområde i Oslo fram til 2030. Det er planlagt nye gang- og sykkelstier som forbinder Ulven enda nærmere resten av Oslo.

På Ulven er det allerede etablert løsninger for bildeling, bysykler og utleie av elsykler.

 

Kontakt oss for mer informasjon om Standardveien 28

Har du spørsmål om lokalene i denne eiendommen? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!