Laster resultat
Oversiktsbilde tatt fra bakken bak Kiwi på Trosterud Torg.

1 av 11

Trosterud Torg – Tvetenveien 217

Denne veletablerte næringseiendommen ligger på Trosterud T-banestasjon, med linje 2 mot Ellingsrud. Det tar kun 15 minutter hit, med t-banen fra Oslo S. Eiendommen på 6700 kvadratmeter ble i 2014 betydelig renovert, har god kundeparkering og et supert kollektivtilbud.

Nøkkelinformasjon

Adresse
Tvetenveien 217, Oslo
Rehabilitert
2014
Eiendomstype
Handel
Areal
6 700 m²

Det er ingen ledige lokaler i denne eiendommen akkurat nå

Vil du vite når det blir ledige lokaler her? Meld ifra til oss, så gir vi deg beskjed.

Meld interesse
Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Et nærsenter i et veletablert boligområde

Eiendommen ble bygget i 1973 som et nærsenter for beboerne på Trosterud. I dag inneholder den en nyoppusset Kiwi-butikk, en Mix-kiosk og Trosterud fritidsklubb. Trosterud Torg har også et legesenter og et fysikalsk institutt.

Dette er et veletablert boligområde med blokkbebyggelse. Det er kort vei til Tveita Senter med 70 butikker, spisesteder og servicetilbud.

Nærområdet

Meld interesse for denne eiendommen Gjennomført Ikke utfylt

Fyll ut skjemaet for å bli varslet når det blir ledige lokaler her.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt oss for mer informasjon om Trosterud Torg – Tvetenveien 217

Har du spørsmål om lokalene i denne eiendommen? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Om OBOS Eiendom

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre leietakere står helt sentralt hos oss. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

Vi tar samfunnsansvar og har som et av våre hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak.

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.