Laster resultat
Illustrasjonsfoto fra Turbinveien 2-4.

1 av 4

Turbinveien 2–4 – Kontorlokaler

Turbinveien 2–4 blir et flott kontor- og skolebygg på cirka 13.000 kvadratmeter i Kværnerbyen. Bygget tilpasses etter leietakers behov og ønsker, blant annet i en kreativ prosess i forkant. Innflytting vil antageligvis være klart rundt 2026.

Nøkkelinformasjon

Eiendom
Turbinveien 2-4
Adresse
Turbinveien 2-4, Oslo
Eiendomstype
Kontor
Areal
13 000 m²
Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Bygget er en del av gamle Kværner Brugs administrasjonsbygg, og blir et nybygg på 3–10 etasjer. Utsikten vender seg mot Bjørvika og Oslo sentrum, med inngang på gateplan fra torget.

Bygget er en del av våre næringseiendommer, og blir del av et kontormiljø på cirka 80.000 kvadratmeter i Kværnerbyen.

Vi har miljøambisjoner om å oppnå klassen BREEAM-NOR – Excellent og passivhusstandard med energiklasse A.

Turbinveien 2-4

Turbinveien 2-4

Turbinveien 2–4 blir et flott kontor- og skolebygg på cirka 13.000 kvadratmeter i Kværnerbyen. Deler av første etasje vil ha servicetilbud mot gata. Innflytting vil antageligvis være klart rundt 2026.

Kontakt oss for mer informasjon om Turbinveien 2–4 – Kontorlokaler

Har du spørsmål om lokalene i denne eiendommen? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Om OBOS Eiendom

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre leietakere står helt sentralt hos oss. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

Vi tar samfunnsansvar og har som et av våre hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak.

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.