Laster resultat
Fasade og bygulv ved Turbinveien 3.

1 av 3

Turbinveien 3 – Butikklokaler

Kværnerbyen er en ny bydel i Oslo i rivende utvikling. På gateplan har vi etablert seks forretningslokaler på til sammen 320 kvadratmeter, med fasade mot Turbinveien og Smeltedigelen.

Nøkkelinformasjon

Eiendom
Kværnerbyen – Turbinveien 3
Adresse
Turbinveien 3, Oslo
Eksponering mot gate
Ja
Eiendomstype
Handel
Areal
320 m²

Gode forretningslokaler hvor folk ferdes

I disse flotte forretningslokalene finner du blant annet apotek, blomsterforretning, OBOS eiendomsmeglerkontor og visningssenter for Kværnerbyen.

Det er enkel adkomst til Kværnerbyen både fra øst og vest, og fra Gardermoen – med av- og påkjøringsrampe fra E6/RV190, sykkeltraseer og gangveier. Blant annet går det sykkelvei helt til Oslo S.

Med 54-bussen fra Jernbanetorget tar det bare ni minutter. I tillegg til 54-bussen går bussrutene 34, 70 og 74 til stoppet Kværner i Konows gate, hundre meter fra eiendommen.

Kontakt oss for mer informasjon om Turbinveien 3 – Butikklokaler

Har du spørsmål om lokalene i denne eiendommen? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Om OBOS Eiendom

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre leietakere står helt sentralt hos oss. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

Vi tar samfunnsansvar og har som et av våre hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak.

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.