Laster resultat

1 av 8

Tveita Senter - Tvetenveien 150

På Tveita Senter er det nå et ledig lokale i tilknytning til Helsetorget med lege og tannlege i 2. etasje.

Nøkkelinformasjon

Eiendom
Tveita Senter – Tvetenveien 150
Adresse
Tvetenveien 150, Oslo
Eiendomstype
Kontor, Handel, Kjøpesenter
Areal
164 m²
Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Tveita Senter - ledig lokale på Helsetorget

Lokalet har et bruksareal på 164,5 kvm, med store vinduer og gode lysforhold. Det har god standard og egner seg for helsereltarte tjenester som for eksempel fysioterapi, gynekolog, manuellterapeut og psykolog. Det er tilgang til lokalet både via senteret i 2. etasje og fra gateplan på baksiden ved P-hus.

Om Tveita Senter

Tveita Senter ligger i bydel Alna og er nærområdets foretrukne møteplass. Senteret har 60 butikker og servicefunksjoner, og sørger derfor for et godt handelstilbud i området. Tveita Senter omsatte for 1 milliard norske kroner i 2021 og hadde hele 2,8 millioner besøkende. Senteret har svært god beliggenhet med direkte adkomst fra Tvetenveien. Du finner hele 500 parkeringsplasser tilknyttet til senteret, og det er også et kollektivt knutepunkt med både t-bane og flere busslinjer rett utenfor (linje 61, 69, 76 og 79).

Se mer informasjon om senteret her: www.tveitasenter.no

 

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbånd
  • Heis
  • Kantine
  • Parkering

Kontakt oss for mer informasjon om Tveita Senter - Tvetenveien 150

Har du spørsmål om lokalene i denne eiendommen? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Om OBOS Eiendom

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre leietakere står helt sentralt hos oss. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

Vi tar samfunnsansvar og har som et av våre hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak.

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.