Laster resultat
Ledig areal
Fasadefoto av Ulvenveien 111.

1 av 5

Ulvenveien 111

Lyse og åpne kontor- og lagerarealer i fjerde etasje på til sammen 1100 kvadratmeter. Ulvenveien 111 ligger i et sentralt og etablert næringsområde på Ulven/Økern i Oslo.

Nøkkelinformasjon

Adresse
Ulvenveien 111, Oslo
Eiendomstype
Kontor
Areal
1 100 m²

Ulvenveien 111 har 1 ledig lokale

Ulvensplitten - Ulvenveien 111

Ledige kontor- og lagerlokaler i sentralt og etablert næringsområde på Økern/Ulven.

Kontor

Areal: 1 100 m²

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Moderne og lyst kontorlandskap

I Ulvenveien 1111 får du et moderne kontorlandskap med åpne og lyse rom, heis, og aircondition. 5. etasje i bygget fungerer som felles møterom, og på eiendommen er det ledig areal i 4. etasje.

Det følger også 25 parkeringsplasser med i leieforholdet.

Det er kantine i bygget.

Kontakt oss for mer informasjon om Ulvenveien 111

Har du spørsmål om lokalene i denne eiendommen? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Om OBOS Eiendom

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre leietakere står helt sentralt hos oss. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

Vi tar samfunnsansvar og har som et av våre hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak.

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.