Laster resultat
Utsikt fra Ulvenveien 90.

Ulvenveien 90

Ledige kontorlokaler i 3. og 4. etasje på Ulven.

Nøkkelinformasjon

Adresse
Ulvenveien 90, Oslo
Eiendomstype
Kontor
Areal
586 m² - 670 m²
Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Lyse og romslige kontorlokaler beliggende i byggets 3. og 4. etasje. Store vindusflater på begge sider av bygget gir lokalene godt med lys og utsyn. Lokalene holder god standard, og derfor mulig å flytte direkte inn omgående.

Lokalene er i dag inndelt i noe cellekontor, åpent landskap, store og åpne møterom, samt bespisningsareal. Det kan deles opp ved behov.

Resterende etasjer i bygget er utleid.

Ved leie av hele etasjen kan det leies 5 parkeringsplasser i tilknytning til bygget.

Fasiliteter

  • Alarm
  • Bredbånd
  • Parkering

Kontakt oss for mer informasjon om Ulvenveien 90

Har du spørsmål om lokalene i denne eiendommen? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Om OBOS Eiendom

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre leietakere står helt sentralt hos oss. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

Vi tar samfunnsansvar og har som et av våre hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak.

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.