Hopp til innhold
Bilde av lekeplass

Eksisterende bygg

Skal dere rehabilitere eller bygge om? God planlegging er stikkordet for en vellykket gjennomføring. Vi har lang erfaring og vet hva som skal til!

Vedlikehold

Jevnlig vedlikehold forlenger bygningens levetid, forebygger større slitasje og reduserer behovet for større utbedringer.

Rehabilitering

Å planlegge godt er en viktig del av en vellykket rehabilitering, uansett om dere skal rette opp i etterslep eller heve dagens standard.

Ombygging

Mange bygninger har loft, kjellere og andre lokaler som kan bygges om til leiligheter, møterom, trimrom, forsamlings- eller utleielokaler.

Utemiljø og grøntanlegg

Et godt utemiljø er viktig for trivselen. Vi har en egen utomhusavdeling med flinke folk som kan hjelpe til med realisering av nye prosjekter.

Betongrehabilitering

Vi har høy kompetanse, lang erfaring med undersøkelser av ulike typer konstruksjoner og god kjennskap til aktørene i markedet.

VVS og våtrom

Vi i OBOS Prosjekt har mange års erfaring og stor kompetanse innenfor fagområdene varme, ventilasjon og sanitær.

Heisanlegg

Sammen med Heiskonsulenten tilbyr vi blant annet rådgivning og hjelp med modernisering, etablering og innsetting av heisanlegg.

Elektriske anlegg

Bygninger i dag inneholder stadig flere elektriske komponenter, og det kan være behov for å inspisere eller modernisere eksisterende anlegg.

OBOS Prosjekt har utført prosjektering og prosjektledelse under gjennomføring fram til ferdigstillelse på en utmerket måte. Alle prosjekter er gjennomført innenfor kostnadsramme for det enkelte prosjekt.

Øivind Nilsen, tidligere styreleder i Stokke Trygdeboliger borettslag

Vi vil sterkt anbefale andre å benytte OBOS Prosjekt som samarbeidspartner ved større utbedringer og rehabiliteringsoppgaver.

Styreleder i Skrenten borettslag i Hogsnesåsen, Olaf Mathiassen
Illustrasjon av en dame på kundeservice som snakker i telefonen.

Stort eller lite prosjekt?

Rehabilitering, nybygg eller uteområder? Vi har erfaringen og kunnskapen som skal til, og hører gjerne fra dere.

Be om et tilbud