Hopp til innhold
God stemning blant barn og voksne på dugnad i boligselskapet

Forvaltning og drift

Vi tar vare på boligkjøperne over i forvaltning og hjelper styret med driften av boligselskapet.

Sørg for fornøyde kjøpere hele veien. Vi følger prosjektet over i driftsfasen og tilrettelegger for god drift av sameiet eller borettslaget. Dette bidrar til at kjøperne deres får en god totalopplevelse av sitt boligkjøp.

Vi implementerer informasjon om prosjektet, seksjonene/andelene og kjøperne i god tid før overtakelse. Dette sikrer god informasjon og service, og gjør at henvendelser blir besvart fra første dag. Nyvalgte styrer får tilbud om ekstra støtte og oppfølging i oppstartsfasen. Vi er opptatt av at dere skal lykkes, og vil bidra til å sikre ryddig forretningsførsel fra A til Å.

Illustrasjon av en hånd som holder en mobiltelefon

Vibbo

Vibbo fungerer som borettslagets eller sameiets egen hjemmeside. Her kan styret samle viktig informasjon for beboerne på ett sted.

Illustrasjon av solcellepaneler på toppen av to bygninger og en sol som skinner.

Styrerommet

Effektiviser arbeidet til styret. Med Styrerommet får dere oversikt over styrets aktiviteter, og det er enkelt å kommunisere med beboerne.

Illustrasjon som viser en blokk med prosenttegn wifisymbol og elektrisitetssymbol

Rabattavtaler

Vi forhandler med en rekke ulike leverandører, og tilbyr gunstige avtaler på blant annet strøm og byggematerialer.

Illustrasjon av en datamaskin og en bøyd blyant

Kurs og seminarer

Vi tilbyr mange relevante kurs og seminarer for styremedlemmer over hele landet.

Vibbo for utbygger og for styret

Vibbo er en informasjons- og kommunikasjonskanal for boligkjøperne og eierne. Her samles alt de trenger å vite om der de skal bo og bor, på ett og samme sted. I tillegg kan eierne i sameiet eller borettslaget publisere oppslag og sende meldinger til styret.

Når styret er på plass overtar de Vibbo. I forkant av dette kan viktig informasjon før overlevering og overtakelse publiseres, under ulike temaer og nyheter. Eksempler på dette er navn på forsikringsselskap og polisenummer, nivå på felleskostnadene og praktiske forhold rundt betaling, og annet nyttig som informasjon om søppel- og parkeringsordninger. Det kan også være aktuelt for utbygger å informere om fremdrift i prosjektet, spesielt ved trinnvis overlevering. Fellesarealer som er til utlån kan enkelt bookes i kalenderen. Mulighetene er mange - finn ut mer på vibbo.no eller ta en titt på demosiden vibbo.no/vibbotoppen for å se hvordan dere kan ta i bruk Vibbo.

Vibbo på skjermer i oppgangen

Mange ønsker å levere byggene med moderne touch-skjermer som gjør det mulig å vise innholdet i oppganger og andre fellesarealer. Dersom dette er av interesse, kan vi hjelpe dere med kontaktinformasjon til leverandøren av disse.

Andre tjenester

Hender som jobber med plantegninger på et arbeidsbord

Eiendomsdannelse

Rådgivning ved fradeling, grensejustering, arealoverføring og sammenslåing.