Hopp til innhold
Illustrasjon av en by og mennesker med ordet høstseminar skrevet

Høstseminar Fredrikstad 25.09

Gled deg til årets høstseminar i Fredrikstad! Gode nabofellesskap, vedlikehold og økonomi står på programmet.

Kort om kurset

Fra:
Til:
Hvor:
Quality Hotel Fredrikstad, Nygata 2-6, 1607 Fredrikstad
Pris:
Ved påmelding før 1. juli er prisen 790 kroner per person. Etter 1. juli øker prisen til 990 kroner per person.
Påmeldingsfrist:
22.09.2023

Høstseminaret gir deg følelsen av å ikke være alene i styrehverdagen. I tillegg til faglig påfyll fra flinke foredragsholdere, så blir det servert god mat og drikke, og du kan bli kjent med ansatte og andre styremedlemmer. Det er også stands hvor du får inspirasjon, tilbud og hjelp til alt du måtte trenge til borettslaget eller sameiet ditt. 

I år lærer du blant annet om hvordan vi kan skape et godt fellesskap i nabolaget, hva som skjer i norsk økonomi om dagen og hvordan dette påvirker borettslag og sameier. Hva skjer med vedlikeholdet når alt blir så dyrt? I tillegg viser vi hvordan digitale løsninger kan gjøre styrehverdagen din enklere. 

Nytt på programmet

I påmeldingen velger du også et tema du ønsker å lære mer om. Etter pausen blir foredraget du har valgt holdt i et eget rom. I år kan dere velge mellom:  

  • Digitale løsninger: Smarte tips og triks på Styrerommet og Vibbo 
  • Diskusjonsfora: Lær av andre styremedlemmer, og del erfaringer og ideer på tvers 
  • Juss: Hva er styrets og beboers ansvar for vedlikehold? 

Disse to, og mange flere spennende foredragsholdere møter du på Høstseminaret. Detaljert program kommer snart. 

Praktisk informasjon 

Tidspunkt: Vi starter med mat og drikke, stands og mingling fra kl. 16.00–17.00. Det faglige innholdet varer fra kl. 17.00–20.30. 

Pris: Ved påmelding før 1. juli er prisen 790 kroner per person. Etter 1. juli øker prisen til 990 kroner per person. Vi fakturerer boligselskapet etter at seminaret er ferdig. 

Vinn 50 000 kroner!

På høstseminaret kan du delta i en konkurranse hvor ditt boligselskap kan vinne 50 000 kroner fra OBOS-banken. Pengene kan brukes til hyggelige eller praktiske tiltak i boligselskapet. Bli med i trekningen ved å besøke en eller flere stand og legge igjen ditt navn!