Hopp til innhold

Rehabilitering

Skal dere rehabilitere eller bygge om? God planlegging er stikkordet for en vellykket gjennomføring. Vi har lang erfaring og vet hva som skal til!

Betongrehabilitering

Vi har høy kompetanse, lang erfaring med undersøkelser av ulike typer konstruksjoner og god kjennskap til aktørene i markedet.

Elektriske anlegg

Bygninger i dag inneholder stadig flere elektriske komponenter, og det kan være behov for å inspisere eller modernisere eksisterende anlegg.

Forprosjekter

Større vedlikeholds- og rehabiliteringsoppgaver er store økonomiske løft for et boligselskap, og krever god planlegging.

Heisanlegg

Sammen med Heiskonsulenten tilbyr vi blant annet rådgivning og hjelp med modernisering, etablering og innsetting av heisanlegg.

illustrasjon av et hus med en stor vifte inni

Inneklima og ventilasjon

God ventilasjon er en forutsetning for et godt inneklima, og mange av våre kunder er opptatt av energibesparende løsninger.

Tilstandsvurdering

Alle bygninger trenger vedlikehold. En tilstandsvurdering er et godt verktøy for å få oversikt over hvilke tiltak som bør gjøres.

Utemiljø og grøntanlegg

Et godt utemiljø er viktig for trivselen. Vi har en egen utomhusavdeling med flinke folk som kan hjelpe til med realisering av nye prosjekter.

VVS og våtrom

Vi i OBOS Prosjekt har mange års erfaring og stor kompetanse innenfor fagområdene varme, ventilasjon og sanitær.

OBOS Prosjekt har utført prosjektering og prosjektledelse under gjennomføring fram til ferdigstillelse på en utmerket måte. Alle prosjekter er gjennomført innenfor kostnadsramme for det enkelte prosjekt.

Øivind Nilsen, tidligere styreleder i Stokke Trygdeboliger borettslag

Vi vil sterkt anbefale andre å benytte OBOS Prosjekt som samarbeidspartner ved større utbedringer og rehabiliteringsoppgaver.

Styreleder i Skrenten borettslag i Hogsnesåsen, Olaf Mathiassen

Stort eller lite prosjekt?

Har boligselskapet deres behov for hjelp til planlegging? Eller har dere allerede planlagt nye prosjekter? Vi har erfaringen og kunnskapen som skal til, og hører gjerne fra dere.