Hopp til innhold

Tilstandsvurderinger

Alle bygninger trenger vedlikehold. En tilstandsvurdering er et godt verktøy for å få oversikt over hvilke tiltak som bør gjøres.

Våre kompetente bygg-, elektro- og VVS-ingeniører kan gi dere en helhetlig vurdering av dagens situasjon. Vi kartlegger tilstanden og gir dere råd om hva som bør gjøres for å opprettholde eller forbedre bygningen. Vi vet også hvilke tiltak som gir støtte fra offentlige myndigheter.

Velger du en generell tilstandsvurdering, får du en grundig vurdering av bygningskonstruksjoner, fellesanlegg og uteområder. 

Vi kan hjelpe dere med:

  • Å foreta en generell tilstandsvurdering
  • Å finne ut om tilstandsvurderingen kan være berettiget støtte fra offentlige myndigheter
  • Tilstandsvurderinger i forbindelse med spesifikke felt som for eksempel brannsikkerhet, fasader, vinduer og dører, balkonger og terrasser, tak, kjeller og loft, oppganger, heis, betongkonstruksjoner, parkerings- og garasjehus, våtrom, varme- og ventilasjonsanlegg, elektriske anlegg og utomhusanlegg

Fra gate til aveny

Champs-Élysées, Karl Johan og Unter Den Linden. Nå har beboerne i Vega borettslag på Hamar har fått sin egen paradegate: Velkommen til Vega Avenue!

Last ned PDF

Stort eller lite prosjekt?

Har boligselskapet deres behov for hjelp til planlegging? Eller har dere allerede planlagt nye prosjekter? Vi har erfaringen og kunnskapen som skal til, og hører gjerne fra dere.