Hopp til innhold

Vedlikehold og bærekraft

Å kartlegge situasjonen før større beslutninger tas er viktig for å sikre riktige valg. Vi har fagkunnskapen, og kan bidra med rapporter og gode verktøy.

Rådgivningsmøte

Vi bistår med å vurdere tilstanden, prioritere vedlikeholdstiltak og definere neste steg i arbeidet. I rådgivningsmøtet får dere en enkel tilgang til spesialisert veiledning.

Vedlikeholdsplanlegging

Ved å ha en vedlikeholdsplan og følge en systematisk vedlikeholdsprosess, blir det enklere å ta beslutninger om hvilke tiltak som er både økonomisk lønnsomme og bærekraftige.

Digital vedlikeholdsplan

Hold enkelt oversikt over tilstand, vedlikehold og bærekraftige tiltak som er gjennomført eller må gjennomføres i boligselskapet.

Vi fikk en fantastisk bra rapport (vedlikeholdsplan for neste 5-års periode), og jeg er sikker på at det blir et nyttig verktøy for styret.

Torgeir S. Einun, styreleder i Frydenberg 1 borettslag

Borettslaget fikk utarbeidet en vedlikeholdsplan som vi presenterte på generalforsamlingen. Oppmøtet var stort og alle var positive til å sette i gang med mer systematisk vedlikehold.

Bente Ottesen, styreleder i borettslaget Fantofthaugen

Stort eller lite prosjekt?

Har boligselskapet deres behov for hjelp til planlegging? Eller har dere allerede planlagt nye prosjekter? Vi har erfaringen og kunnskapen som skal til, og hører gjerne fra dere.