Hopp til innhold

Personvern i OBOS OpenNet

OBOS OpenNet verdsetter og er avhengig av våre kunder. Vi ønsker at du skal føle deg trygg når du besøker våre nettsider, og vi kan forsikre deg om at all personlig informasjon behandles på en sikker måte.

Vi skal:

Illustrasjon av håndhilsing

Alltid basere oss på lovlige behandlingsgrunnlag og ikke samle inn, lagre eller behandle personopplysninger i større grad enn det vi har behov for eller benytte disse til andre formål enn hva vi har innhentet dem for.
Illustrasjon av et nøkkelknippe

Ha tilstrekkelige og gode sikkerhetstiltak, tilgangsstyringer og verktøy for å beskytte dine data.
Illustrasjon av tre mennesker rundt et bord med papirer

Tilrettelegge for individuelle tilpasningsmuligheter, herunder innebygget personvern og reservasjonsordninger, i nye tekniske løsninger.
Illustrasjon av henger på et tastatur

Gi deg mulighet for innsyn, retting og sletting av dine personopplysninger så fremt dette lar seg gjøre innenfor gjeldende lovgivning og innenfor våre medlemsregler.
Illustrasjon av en hånd som peker opp

Ha et personvernombud som skal gi råd til OBOS OpenNet om forpliktelsene som følger av personvernlovgivningen samt være med å kontrollere at OBOS OpenNet overholder disse reglene.
Illustrasjon av to mennesker som ser på en presentasjon

Informere om hvordan dine personopplysninger samles inn, brukes og lagres. Dette gjør vi gjennom vår personvernerklæring som enkelt redegjør for hvordan vi samler inn, bruker og beskytter personopplysningene dine samt forteller deg hvilke rettigheter du har.

Mer om oss 

OBOS OpenNet er eid av OBOS BBL ("OBOS"). Vi skal levere åpne, sikre fibernett av høy kvalitet der flere leverandører skal kunne tilby sine TV- og bredbåndstjenester

I dag er forbrukernes valgfrihet i TV- og bredbåndsmarkedet i stor grad begrenset til den leverandøren som eier infrastrukturen – altså kabelen eller fiberen. Med OBOS OpenNet får brukerne av nettet reell valgfrihet når de skal bestille bredbåndstjenester.

Vi kobler sammen ulike bredbåndsnett, tilbyr forskjellige tjenesteleverandører å bruke nettet, og vi yter vårt beste for å være verdiskapende for våre kunder og leverandører.

Vi mener det er viktig med et bredt utvalg av tjenesteleverandører – både store etablerte aktører og små utfordrere. Vi jobber derfor aktivt for å kunne tilby et stort antall tjenester og tjenesteleverandører i våre åpne nett.

All vår innsamling og bruk av personopplysninger er underlagt norsk personvernlovgivning. Personvern er også viktig for OBOS OpenNet, våre kunder og brukere av OBOS OpenNet sine tjenester. For alle parter er det viktig at personopplysninger behandles på en sikker og trygg måte. Dette innebærer blant annet sterkt behov for sikkerhet og kontroll knyttet til registrering og behandling av personopplysninger til våre kunder.

Samtidig med at det er nødvendig å registrere og lagre persondata om deg for å kunne yte våre tjenester, jobber vi kontinuerlig for å beskytte og respektere ditt personvern på best mulig måte.

 

Personvernerklæringen for OBOS OpenNet

Sist endret: 22. oktober 2020.

Ikon med dame i telefon

Kontakt oss i OBOS OpenNet

Tlf kundeservice: 21 01 61 50
E-post kundeservice: service@opennet.no
Salgsavdelingen: salg.opennet@obos.no

Åpningstider

Mandag–fredag kl. 08.00–20.00
Lørdag kl. 10.00–14.00

Chatten er åpen hverdager kl. 10.00–18.00

Besøksadresse

Freserveien 1, 0195 Oslo