Hopp til innhold
Smilende kvinne arrangerer blomster i blomsterkasse

Rabatt- og samarbeidsavtaler

Vi har inngått samarbeid med leverandører av noen av de vanligste tjenestene som trengs i et borettslag eller sameie. Her finner du en oversikt over rabatt- og samarbeidsavtaler som styrene kan benytte seg av.

Se detaljert informasjon om avtalene på Styrerommet.no. Du finner dem på siden «Leverandører og avtaler».

En mann holder en Anticimex-boks og ser i kameraet.

Anticimex

Anticimex utfører forebyggende skadedyrkontroll, og bekjemper alle typer skadedyr på en effektiv og bærekraftig måte. Som boligselskap kan dere velge mellom forskjellige avtaler etter risiko og behov. Avtaleprisene gir en årlig besparelse på cirka 25 prosent.
Bygningsarbeider monterer solceller på et tak.

Entelios

Kraftleveranse til selskapets fellesanlegg. Målet er å levere en kraftpris som i gjennomsnitt skal være lavere enn spotprisen i løpet av ett år.
Foto av gårdsmaskiner fra John Deere på en slette.

Felleskjøpet

Avtalen gir boligselskapene rabatterte priser på produkter og tjenester til uterommet. Det betyr gunstige priser på blant annet traktor, maskiner, småredskap og jord/planter.
Støpejernspanne med grønnsaker over en gasskomfyr.

Flogas

Ledende leverandør av propan og utleie av gasstanker. Med sin nye visjon "Fornybar energi til alle" som ledestjerne, tilbyr tre ulike typer biooljer.
En dame tømmer et trillebårlass med hageavfall i en container.

Franzefoss

Avtalen gir gode priser på avfallshåndtering, container- og sekkeutleie samt vann- og avløpstjenester. Boligselskaper får 15% rabatt. Les mer på Franzefoss' nettside.
En heiskontrollør jobber i en heis.

Heiskontrollen AS

En landsdekkende rammeavtale som sikrer gjennomføring av den lovpålagte heiskontrollen annet hvert år.
Ei jente putter en pose med klær i en innsamlingsboks.

Kirkens Bymisjon Miljø

Samarbeidet om innsamlingsbokser gjør det enkelt for beboerne å gi fra seg tøy, sko og tekstiler til gjenbruk. En bidrar da til bærekraft på sitt beste.
Foto av en mann som jobber med vedlikehold på en heis.

KONE AS

Avtale om service på heis. Avtalen skal gi dere et helhetlig, oversiktlig og rabattert tilbud på service, vedlikehold og andre produkter og tjenester knyttet til heis.
En lilla plantekasse ute foran inngangspartiet til et bygg.

LOG

LOG er Norges ledende grossist innen gartneri, hagebruk, utemiljø og hagesenter. De tilbyr boligselskapene 15% rabatt på utemøbler og øvrig sortiment innen utemiljø.
Syv medarbeidere fra Maxbo poserer med forskjellige verktøy.

Maxbo

Alle boligselskaper som er forvaltningskunder av OBOS får 15 % rabatt på maling og malerverktøy og 10 % rabatt på ordinære varer i alle Maxbo-butikker. Enkelte unntak gjelder.
Foto av en mann på utsiden av en elbil ved siden av en lader fra Mer.

Mer

Leverer komplett opplegg for elbillading, prosjektering, installasjon, drift, service og fakturering til den enkelte bruker.
Ladestasjon for elbiler på en utendørs parkeringsplass.

Movel

Leverer komplett opplegg for elbillading, prosjektering, installasjon, drift, service og fakturering til den enkelte bruker.
En traktor løfter et lass med gjenvunnet papp.

Norsk Gjenvinning

Avtalen gir gode priser på avfallshåndtering, container- og sekkeutleie samt vann- og avløpstjenester.
Foto av tre bygningsarbeidere med ryggen til på en byggeplass.

OTIS

Avtale om service på heis. Avtalen skal gi dere et helhetlig, oversiktlig og rabattert tilbud på service, vedlikehold og andre produkter og tjenester knyttet til heis.
Et par og barnet deres laster opp bagasjerommet på bilen sin.

OTTO

Gi beboere tilgang til bil uten å eie den selv! Ottos tjeneste for bildeling fra Bertel O. Steen gjør det enkelt for boligselskapene å redusere trafikkmengde og gir beboere umiddelbar tilgang på kvalitetsbiler. Mer tid til naboskap, mindre tid på service og dekkskift. Kontakt Otto nå for å lære mer.
Foto av en radonmåler som henger på en bokhylle.

Radonmannen

En gunstig avtale på måling og utbedring av radon med Radonmannen AS. Avtalen sikrer god kvalitet og garanti om godkjente radonnivåer etter gjennomført sanering
Foto av innsamlingsbokser fra Røde Kors.

Røde Kors

OBOS har inngått en samarbeidsavtale med Røde Kors Tøy og tekstil AS. Avtalen vil gjøre det enklere for beboerne å gi bort tøy til Røde Kors og samtidig bidra til å redusere tekstilavfall og belastning på miljøet.
To arbeidere jobber med vedlikehold av en heis.

Schindler

Avtale om service på heis. Avtalen skal gi dere et helhetlig, oversiktlig og rabattert tilbud på service, vedlikehold og andre produkter og tjenester knyttet til heis.
Foto av en lekeplass.

Søve

Søve er leverandør av leke- og treningsapparater. Rammeavtalen gir OBOS-tilknyttede boligselskap svært gode produkter til fremforhandlede spesialpriser.
Foto av en gresslette og innsjø i bakgrunn tatt i passasjersetet på en bil.

Zipcar

Zipcar bildeling gir deg fleksibel tilgang på bil uten behov for å eie. Ditt boligselskap kan bli en ny lokasjon for bildeling, hvor beboere kan leie bil til reduserte OBOS-priser. Ta kontakt med oss dersom styret vurderer bildeling i boligselskapet.