Asper Hageby

1 av 11

Asper hageby - Hus A - lnr 2003

Praktisk 2-roms leilighet i 2 etasje med vestvendt balkong, kjøkken med hvitevarer og flislagt bad.

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: kr 3 055 360

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld + omkostninger.

Prisantydning: kr 1 390 000

Fellesgjeld: kr 1 644 000

Fellesgjelden er lånet vi har forhandlet fram for borettslaget. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til boligen din.

Omkostninger: kr 21 360

Omkostninger er en engangskostnad som dekker offentlige avgifter, tinglysingsgebyr m.m.

Felleskostnader pr. måned: kr 9 313

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  Obos Innlandet. Tlf 22 86 55 00.

 • Felleskostnader

  9 313,- pr Mnd
  Kommunale avgifter, forsikring, eiendomsskatt, fiber (tv/nett), vaktmester, renter andel fellesgjeld samt drift og vedlikehold.

  Borettslaget har IN-ordning. Med IN-ordningen kan man individuelt nedbetale sin andel av fellesgjelden og dermed redusere de månedlige felleskostnadene. Ved nedbetaling av hele fellesgjelden vil felleskostnadene bli redusert til ca kr. 2.100,- pr mnd. Varme, strøm og valg tv-løsning kommer i tillegg.

  IN-lån: For borettslag/selskap med IN-ordning sendes det ut giroer for felleskostnader og kapitalkostnader for 3 måneder av gangen. Sum kapitalkostnader endres dersom det skjer renteendringer og kommer da som tillegg på giroene påfølgende måneder (ev. fratrekk ved rentenedgang). Det gjøres derfor oppmerksom på at faktura for felleskostnader kan endres uten nærmere varsel grunnet renteendringer på IN-lån.

 • Andel fellesgjeld/fellesformue

  Andel fellesgjeld kr. 1 644 000,-.

 • Totale kostnader

  294 000,- (Merverdi)
  1 096 000,- (Opprinnelig kjøpesum)
  1 644 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  3 034 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  5 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  6 500,- (Andel dokumentavgift BRL (prosjekt))
  5 000,- (Andelskapital BRL)
  --------------------------------------------------------
  20 860,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 054 860,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Eierskifteforsikring

  Det er ikke tegnet eierskifteforsikring.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Om Asper Hageby

  Opplev det beste fra to verdener. Familiehygge i grønne omgivelser - og spennende impulser fra byen. Gode pendlermuligheter til Oslo sentrum gir deg mer kvalitetstid. Sentralt på Kløfta planlegges idylliske Asper Hageby - et nytt boligprosjekt med flotte og moderne leiligheter, omkranset av grønne lunger i et rolig område. Samtidig har du Oslo bare et steinkast unna, med alle urbane opplevelser du kan tenke deg.

  Asper Hageby legger til rette for en enklere og hyggeligere hverdag i rolige og grønne omgivelser. Her bor du trygt og godt, samtidig som du har lett tilgang til et urbant levesett.

  Salgstrinn 1 vil omfatte hus A med til sammen 61 borettslagsleiligheter på 44 m2 til 120 m2. Bygget vil være plassert sør-øst i Asper Hageby og bestå av fem til syv etasjer. De aller fleste leilighetene vil vende mot vest, alle leilighetene har balkong eller terrasse, og mange vil ha utsikt mot Romeriksåsen.

 • Beliggenhet

  Kløfta ligger i Ullensaker kommune, og med sine trygge og barnevennlige bokvaliteter har stadig flere boligkjøpere fått øynene opp for dette spennende området. I Asper Hagebys umiddelbare nærhet finner du både skole og barnehage. Rett i nærheten finner du også flunkende nye Bakkedalen Idrettspark (under utbygging), med et rikt og allsidig aktivitetstilbud.

  En biltur på knappe 15 minutter tar deg til det nordøstlige Nordmarka og Romeriksåsen - som er et populært utfartssted året rundt. Matbutikken er Asper Hagebys nærmeste nabo, og innen få minutters gangavstand finner du Romerikssenteret, med fasiliteter som kafé, shopping, helse og velvære. Området byr også på en rekke restauranter.

  Pendler du til Oslo eller Oslo Lufthavn, vil en bolig i Asper Hageby gjøre hverdagen din enkel. Bussholdeplass bare 50 meter unna døren gjør det lett å komme seg rundt, og fra hagebyen er det bare 400-500 meter til jernbanestasjonen på Kløfta. Derfra kan du reise raskt og effektivt til både flyplassen og hovedstaden.

 • Bebyggelse

  Prosjektet består av attraktive 2-roms, 3-roms og 4-roms leiligheter i Asper Hageby. Felles for alle leilighetene er smarte planløsninger og høy kvalitet, med en urban følelse. Det vil bli parkeringsplasser for bil og sykkel, samt lademuligheter for el-bil. Garasjen vil ligge under bakken, noe som åpner for grønne og barnevennlige fellesarealer.

  Leilighetene har store vinduer som inviterer dagslyset inn, og du har utsyn til grøne pene fellesarealer. Vannbåren gulvvarme (i hovedsak) og et balansert ventilasjonsystem som gjør din nye leilighet lun og behagelig. I leilighetene er det smarte oppbevaringsløsninger, og i tillegg disponerer du en egen sportsbod i p-kjelleren.

 • Adkomst

  Se kart i salgsoppgave og i nettannonse.

 • Byggemåte

  Se leveransebeskrivelse og romskjema i salgsoppgaven.

 • Leilighet A2003

  Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder:

  Entrè:
  Romslig entre med plass til skyvedørsgarderobe for ytterklær og sko. Her er det downlights i tak.

  Stue/Kjøkken:
  Stue og kjøkken på ca 23 kvm og avlang slik at den fint kan innredes både med spisebord og sofa med tv-krok. Utgang fra stue til en fin, overbygd og vestvendt balkong med fin utsikt.

  Kjøkkeninnredning:
  Kjøkkeninnredningen er av type Sigdal Vidde med hvite, glatte fronter og integrerte hvitevarer som induksjonstopp, stekeovn, kjøleskap samt oppvaskmaskin.

  Soverom:
  Soverommet har inngang fra to sider slik at man kan komme til senga fra begge sidene så lenge sengen står på tvers. Her er det også innredet med 2 meter garderobeskap.

  Baderom:
  Flislagt baderom som er innredet med dusjhjørne med innfellbare dusjvegger, veggghengt wc, innredning med skuffer og nedfelt servant samt opplegg for vaskemaskin.

  Lagerbod i kjeller på ca 3 kvm.

 • Areal

  Primærrom: 44 kvm, Bruksareal: 44 kvm

 • Standard

  Kjøkkenet vil få Sigdal Vidde innredning eller tilsvarende, med hvite, glatte fronter. Integrerte hvitevarer (induksjon koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys).

  Badene får 30x30cm fliser på vegg og 30x60cm fliser på gulv. I dusjsonen er det 5x5cm fliser på gulv. Badet har innredning med servant og skuffer, dusj med innfellbare dusjvegger og dusjgarnityr, opplegg for vaskemaskin og vegghengt wc. Enkelt bad leveres også med høyskap (se tegning).

  Soverommene leveres med 1 meter hvite garderobeskap pr. sengeplass.

  Overflater generelt:
  Himling:
  Pusset og malt betonghimling med synlige v-fuger, eller nedforet himling. Platehimling på baderom der det er prefabrikerte bad og systemhimlig på bod/teknisk rom.

  Gulv:
  3-stavs lyspigmentert eikeparkett med tilpasset eikelist. Fliser på baderom.

  Vegg:
  Sparklet og malte betong eller gipsflater. Hvite utforinger og gerikter.

  Balkonger:
  Trykkimpregnerte tretremmer av 28x120mm (royalimpregnert eller liknende).

  Belysning:
  Downlights i gang/entrè med nedforet himling samt på baderom. Takpunkt på soverom og gjestebad/wc. I stue/kjøkken leveres det med belysning over kjøkkenbenk og takstikk med bryter for egen belysning.

  Vannbåren varme og balansert ventilasjon sørger for et godt inneklima året rundt.

  Se forøvrig leveransebeskrivelse og romskjema i salgsoppgaven.

 • Utstyr

  Følgende hvitevarer medfølger: komfyr, platetopp, stekeovn, kjøleskap med fryser. Det gis ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på hvitevarer eller utstyr som medfølger etter avtalen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke.

 • Oppvarming

  Vannbåren gulvvarme i alle oppholdsrom foruten på soverom tilknyttet fjernvarme. Mulighet for panelovner som tilvalg på soverom. Man betaler fjernvarme à konto hver måned som avregnes 1. gang pr. år etter eget forbruk.

 • Tomten

  Boligene fordeles på en stor tomt, grensende mot et allerede ferdigutviklet og etablert område, bestående av boligbebyggelse, skole/barnehager og noen næringsbygg. Hagebyen får to tun; søndre og nordre med lekeplasser og et felles parkdrag med torg, lekeplass, dam og offentlig gjennomgang.

 • Parkering

  Det medfølger ikke parkeringsplass til leiligheten.

 • Vei/vann/avløp

  Offentlig.

 • Dyrehold

  Eventuelt husdyrhold skal godkjennes av styret i borettslaget

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Det vil foreligge ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse ved overtagelse.

 • Utleie

  Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til styret i borettslaget eller til forretningsfører. Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Adgangen til bruksoverlating (utleie) er begrenset. Merk at mulighet for korttidsutleie av hele boligen er begrenset til 30 dager jf borettslagslovens § 5-4.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

  Eiendommen/området er regulert til bolig.

 • Oppgjør

  Samlet kjøpesum og omkostninger forutsettes innbetalt til klientkonto fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

  1) Ved signering av transportavtalen må kjøper 2 innbetale til eiendomsmegler det forskudd som kjøper 1 har betalt til utbygger. Forskuddsbeløpet utgjør kr. 274 000,- og er forskudd på kjøpesummen for boligen. Innbetalingen skal være fri egenkapital, hvor det forutsettes at det ikke skal tas pant i den boligen som kjøpes. Beløpet skal innbetales til meglers klientkonto iht transportavtalen.

  2) Merverdi på kr. 294 000,- betales til meglers klientkonto ved overtakelse.

  3) Resterende del av opprinnelig kjøpesum ihht opprinnelig kjøpekontrakt inkl. omkostninger, skal innbetales til prosjektmegler/oppgjørsmegler innen overtagelse.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Viktig informasjon om kontraktsposisjon

  Kontrakten som ligger til grunn for kjøp av bolig under oppføring reguleres av bestemmelsene i bustadoppføringsloven. Fullførelses-og reklamasjonsgaranti jf. bustadoppføringslova § 12 som også er stilt av utbygger er basert på den opprinnelige kjøpesummen mellom utbygger og kjøper 1 i henhold til inngått kontrakt. Garanti kan gjøres gjeldende av kjøper 2, og garantist kan ikke ta forbehold som begrenser denne retten.

  Interessenter oppfordres til å gjøre seg godt kjent med opprinnelige kjøpekontrakt og tekniske beskrivelser fra utbygger. Dersom utbygger ikke fullfører arbeidet iht. kontrakten, herunder misligholder, eller gjør gjeldende forbehold som medfører at boligen aldri blir overlevert, vil kjøper 2 ha krav på tilbakebetaling av kjøpesummen for kontraktsposisjonen.

  Forskudd:
  Ved signering av transportavtalen må kjøper 2 innbetale til eiendomsmegler det forskudd som kjøper 1 har betalt til utbygger. Beløpet kommer i tillegg til den avtalte kjøpesum for kontrakten. Utbygger har stilt de garantier som er pålagt i medhold av bustadoppføringslova §12 og §47. Forskuddsbeløpet utgjør kr 274 000,-.

  Kjøper 2 gjøres oppmerksom på at dette beløpet vil kunne disponeres til fordel for Kjøper 1 så snart utbygger har fått godkjent videresalget.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

  Følgende gjelder ved salg til forbrukerkjøper*:
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2.

  *Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", jfr Avhendingslovens § 3-9:

  Selgers ansvar er da begrenset og vil være en del av kontraktsvilkårene. jf. avhl. § 3-9, 2. pktm.
  Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven§ 3-9. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet 01.02.23 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007. Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: opprinnelig kontrakt, leveransebeskrivelse og romskjema, kontraktstegning. Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Finn.no: Visningstekst

  Ta kontakt med prosjektmegler for visning i bygget.

 • Oppdragsnummer
  715230141

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

 • Forkjøpsrett

  Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  Det er ikke krav til styregodkjennelse ved eierskifte.

 • Lånevilkår

  Lånegiver: OBOS Banken
  Lånetype: annuitetslån
  Rentesats: 5,3% pt.
  Betjenningstid: 40 år
  Avdragsfrihet: 5 år.
  Økning etter avdragsfri periode: ca kr. 1.353,-.

  Borettslaget har IN-ordning. Med IN-ordningen kan man individuelt nedbetale sin andel av fellesgjelden og dermed redusere de månedlige felleskostnadene.

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

  Boligen inngår i et OBOS-tilknyttet borettslag. Dersom borettslaget påføres økonomisk tap som følge av manglende innbetalte felleskostnader, garanterer OBOS overfor borettslaget full inndekning av disse manglende innbetalte felleskostnader.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Sverre Martin Hagh

Last ned dokumenter

Her finner du detaljert informasjon om prosjektet og boligene.

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål