Velkommen til Regimentveien 37

1 av 22

Regimentveien 37

Strøken 3-roms fra 2021 med alt på én flate | Terrasseplatting på ca 24 m2 | Carport | Umiddelbar nærhet til marka

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: kr 4 061 820

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 3 950 000

Omkostninger: kr 111 820

En engangskostnad som dekker offentlige avgifter, tinglysingsgebyr m.m.

Felleskostnader pr. måned: kr 1 916

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  OBOS Østfold

 • Felleskostnader

  1 916,- pr Mnd
  Bl.a forretningsfører, styrehonorar, felles bygningsforsikring, drift og vedlikehold, felles strøm og tv/internett

 • Totale kostnader

  3 950 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  98 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 950 000,-))
  --------------------------------------------------------
  111 820,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 061 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Eierskifteforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring i Söderberg & Partners.
  Selgers egenerklæring ligger vedlagt salgsoppgaven. Interessenter/kjøper oppfordres til å gjøre seg kjent med denne

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  Velkommen til Regimentveien 37 - en nyere og moderne leilighet med alt på en flate på populære Begbyåsen. Boligen er en del av et nyere Sameie i et boligfelt som er under utvikling. Her ligger man med tilbaketrukket beliggenhet og har gangavstand til lysløype og marka med flere turstier.

  Leiligheten ble ferdigstilt i 2021 og holder høy standard på innhold og utstyr. God, gjennomgående planløsning med soverommene samlet mot øst og de aktive rommene, samt plattingen, mot vest. Det er gulvvarme i flislagt entré og på badet. Eier har gjort enkelte tilvalg i byggeprosessen og her kan man flytte rett inn!
  Fordelen med å kjøpe nytt er 5 års nybyggaranti fra utbygger Block Watne.

  Entre:
  Med trappefri adkomst på bakkeplan kommer man inn i leilighetens entré. Denne er flislagt med varme i gulvet og det er montert en skyvedørsgarderobe med speilfronter for klesoppheng og oppbevaring av sko. Herfra har man adkomst til de to soverommene til høyre, badet rette frem og de øvrige rommene til venstre.

  Soverom:
  Det er to soverom i leiligheten. Begge har god størrelse og på hovedsoverommet er det fint plass til en dobbeltseng. Det er også godt med skapplass på begge rom.

  Bad/wc:
  Badet er flislagt med varme i gulvet og har delikate fargevalg på overflater. En smart løsning er skyvedørene med speilfronter hvor man finner opplegg, og plass, til vaskemaskin i bakkant. Badet er ellers innredet med vegghengt klosett, servant på innredning og dusjhjørne med svingbare dører.

  Kjøkken:
  Kjøkkenet ligger som en egen del, delvis åpen mot stuen. Kjøkkeninnredning med glatte fronter, heltre benkeplate med nedfelt vaskekum, fliser og belysning over benkeplaten samt takhøye overskap. Innredningen har integrert koketopp, micro, komfyr, komfyrvakt og kombinert kjøl/fryseskap som medfølger salget

  Innvendig bod/kott:
  Fra kjøkkendelen er det en innvendig bod/teknisk rom på ca 3 m2. Gode muligheter for innvendig lagring.

  Stue:
  Eier har forlenget en vegg mot kjøkkenet og fått laget stuedelen mer skjermet og privat. Her er det god plass til en sittegruppe og et spisebord hvis man ønsker det. I hjørnet er det montert en peis, som eier aldri har brukt og fremstår som ny. Fra stuen er det utgang til en platting på hele 24 m2 med videre adkomst til gressplen. Uteplassen vender mot vest med fine solforhold.

  Carport:
  Rett på utsiden av inngangspartiet er det oppført et felles carportanlegg hvor denne leiligheten har en egen plass. Utbygger har lagt til rette med infrastruktur til elbillading, og i bakkant av parkeringsplassen er det en egen bod på ca 5 m2.

 • Beliggenhet

  Nærområdet:
  Eiendommen ligger i et nyere og attraktivt boligområde på Begbyåsen i Fredrikstad. Det er kort vei til dagligvareforretning og Begby senter, samt kort vei til busstopp og få kilometer inn til sentrum med alt av bymessige fasiliteter.
  Eiendommen ligger rett ved skogen, og lysløype starter like i nærheten, så det er bare å ta bena fatt for fine turopplevelser. Langs Haldenveien er det laget gang- og sykkelvei til sentrum.
  Østsiden idrettslag tilbyr aktiviteter fotball og håndball, og Fredrikstad har både amerikansk fotballklubb og golfanlegg. Like ved Begby skole ligger Begby kunstgressbane.

  Servicetilbud:
  Nærmeste dagligvarebutikk er Rema 1000 og Meny, men like i nærheten ligger også Kiwi og Joker som p.t er søndagsåpent. Begby senter huser blant annet Meny, apotek, blomsterbutikk og frisør, og det er kort vei til Østsiden og Sorgenfr med flere utvalg. Torvbyen kjøpesenter og Fredrikstad sentrum med et variert utvalg ligger kun en liten kjøretur unna. I sentrum finner man det meste av bymessige fasiliteter og servicetilbud.

  På Torvbyen finner du bl.a. apotek, vinmonopol og bokhandel. Sarpsborg, Halden og Svinesund ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil, med et rikt utvalg av servicetilbud, samt grensehandel.

  Kollektivtilbudet i området består av buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Sølvstien som ligger kort vei fra boligen. Fredrikstad stasjon ligger også i nærheten, med togforbindelse til bl.a. Halden og Oslo, og fra Gamlebyen går den populære byfergen.

  Fra eiendommen er det gangavstand til Begby barne- og ungdomsskole. Området har flere barnehager, og nærmest ligger Do Re Mi barnehage Begby.

 • Adkomst

  Se kartskisse.

  Det vil bli skiltet med OBOS Eiendomsmeglere ved fellesvisning

 • Byggemåte

  Flermannsbolig bygget i 2021. Bygningen antas fundamentert med betong til stedlige masser. Gulv mot grunn av betong. Yttervegger oppført med isolert bindingsverk av tre, utvendig kledd med liggende kledning. Takkonstruksjon med sperrer av tre, pulttak takform, tekket med takbelegg e.l. (ikke besiktiget). For ytterligere info se vedlagt tilstandsrapport fra Sigurd Unnestad.

 • Innhold

  Leiligheten ligger i 1.etg og inneholder: Entré, to soverom, bad/vaskerom, stue og kjøkken.

  Det medfølger egen biloppstillingsplass i carport med tilhørende bod i bakkant.

 • Areal

  Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 77 kvm

  Opplyste arealer er hentet fra takstrapport og er ikke kontrollmålt av megler.

 • Standard

  Tilstanden på boligen vurderes etter ulike tilstandsgrader. Tilstanden gir uttrykk for en gitt forventet tilstand, blant annet vurdert ut fra alder og normal bruk. For utfyllende informasjon om fastsetting av tilstandsgrader og hvilke tilstandsgrader som er gitt for gjeldende bolig, se vedlagt tilstandsrapport fra bygningssakkyndig.

  Boligen har kun fått TG1

 • Utstyr

  Følgende hvitevarer medfølger: Integrerte hvitevarer medfølger. Det gis ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på hvitevarer eller utstyr som medfølger etter avtalen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke.

 • Oppvarming

  Det er varmekabler i flislagt gulv i entréen og på badet.

  Vi gjør oppmerksom på at dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, medfølger heller ikke dette.

 • Tomten

  Det er felles eiet tomt for sameiet på ca 11.347 m2. Tomten er pent opparbeidet med asfalterte internveien, gressplen, lekeplass og naturtomt.

 • Parkering

  Egen biloppstillingsplass i carport merket med nr 37. I carporten er det lagt opp infrastruktur til elbillader.
  Øvrig parkering skjer på felles plasser.

 • Vei/vann/avløp

  Offentlig tilknyttet

 • Sameiet

  Tyrihellinga Boligsameie BK 1 er et nyere sameiet etablert i forbindelse med oppføring av nybygg, ferdigstilt i 2021. Sameiet består av 42 seksjoner.

  Sameiet har, pr idag, ingen lån, men det er vedtatt et låneopptak i forbindelse med å male hele bygningsmassen (andre strøk) i løpet av 2023. Beløp og avtale på dette er pr idag ikke bestemt.

  Økonomi:
  Årets resultat, 395 569 vises i resultatregnskapet og foreslås ført mot egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til.

  Arbeidskapitalen vises i balansen ved å trekke kortsiktig gjeld fra omløpsmidler og visersameiets likviditet. Arbeidskapitalen pr. 31.12.2022 var kr 508.530,-.

 • Dyrehold

  Ihht vedlagte vedtekter er dyrehold tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest, datert 08.09.2022.
  Ferdigattesten gjelder: Oppføring av 42 stk. boliger med tilhørende sportsboder, carporter, parkeringsplasser, renovasjon, sykkelplasser, støttemurer, adkomstveier og fellesområder mv.

 • Utleie

  Adgangen til bruksoverlating (utleie) er begrenset. Retten til utleie kan begrenses i sameiets vedtekter. Merk at mulighet for korttidsutleie av hele boligen er begrenset til 90 dager jf eierseksjonslovens § 24 siste ledd om ikke sameiets vedtekter bestemmer noe annet.

 • Konsesjon

  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Odel

  Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Eiendommen ligger under reguleringsplan 1143 Haugstenåsen B02 med formål om boligbeb. - konsentrert småhusbebyggelse, lekeplass og annen veggrunn, grøntareal. Reguleringsplanen ble vedtatt 18.10.2018. Eiendommen ligger også under Kommuneplan Fredrikstad 2020 - 2032 med formål om Hensyn friluftsliv, H530-KFO og boligbebyggelse, vedtatt 18.06.2020.

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

 • Oppgjør


  Samlet kjøpesum og omkostninger forutsettes innbetalt til klientkonto fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

  Følgende gjelder ved salg til forbrukerkjøper*:
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2.

  *Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", jfr Avhendingslovens § 3-9:

  Selgers ansvar er da begrenset og vil være en del av kontraktsvilkårene. jf. avhl. § 3-9, 2. pktm.
  Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven§ 3-9. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  710230074

Budgivning

 • Lånevilkår

  Sameiet pr idag ingen lån.

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i sameiet og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i sameiets styre eller sameiermøte.

 • Kjøpers ansvar for øvrige sameieres mislighold

  For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameiere i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 24.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Aleksander Amundsen

Last ned dokumenter

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål