Velkommen til Selma Ellefsens vei 3J - Presentert av Henry R. Pedersen i OBOS Eiendomemeglere.

1 av 33

Selma Ellefsens vei 3J

Fin og romslig 4-roms hjørneleilighet - Takterrasser | Spennende området | Garasje* | Kort vei til offentlig komm.

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: kr 6 766 129

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 3 340 000

Fellesgjeld: kr 3 409 000

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: kr 17 129

En engangskostnad som dekker offentlige avgifter, tinglysingsgebyr m.m.

Felleskostnader pr. måned: kr 14 092

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Nabolagsprofil, Selma Ellefsens vei 3J

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  OBOS, tlf 02333.

 • Forsikring

  Protector AS

 • Ligningsverdi

  Formuesverdi for inntektsåret 2021:
  Som primærbolig: kr 1 575 562
  Som sekundærbolig: kr 5 672 022

 • Felleskostnader

  Kr 14.092,- pr. mnd.
  Herav:
  Felleskostnader kr 2.933,-
  Akto oppvarming kr 482,-
  Kapitalkost. lån 1 OBOS01 kr 10.677,-

  Felleskostnadene inkluderer grunnpakke internett, kommunale avgifter, felles forsikring, vaktmestertjenester, trappevask, forretningsfører og andre driftskostnader.

  Felleskostnader etter avdragsfri periode (01.12.2026) med dagens rentenivå er estimert med en økning på kr 4.018,- som gir totale felleskostnader på kr 18.110,-

 • Andel fellesgjeld/fellesformue

  Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 3.410.000, (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.02.2023

 • Garantiordning

  Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene.

 • Totale kostnader

  3 340 000,- (Prisantydning)
  3 409 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  6 749 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  7 769,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  --------------------------------------------------------
  17 129,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  6 766 129,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Eierskifteforsikring

  Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  Velkommen til Selma Ellefsensvei 3 J - Fin og romslig 4-roms leilighet i 4. etasje. Leiligheten ligger i et område under stor utvikling.

  Borettslaget er pent opparbeidet med flotte fellesområder med pergola, store grøntarealer og frodig vegetasjon. Det er flere store takterrasser med plantekasser, sittegrupper og flott utsikt. Ulven er en ny, grønn bydel med store planer for framtiden og høyt fokus på trivsel. Det er kort vei til offentlig transport og butikker. Det er etablert flere spisesteder og butikker i området og det vil komme mer i takt med byutviklingen.

  Leiligheten ligger fint til i hjørnet av bygget med store vindusflater som gir godt med lys. Planløsningen er god og leiligheten oppleves lys og romslig med gode innredningsmuligheter.

  Ulven Park Borettslag er pent opparbeidet med flotte fellesområder og flere store takterrasser hvor du kan nyte middagen eller invitere til selskap utendørs.

  Her på Ulven bor du i en ny grønn bydel med store planer for framtiden med høyt fokus på trivsel. Her er det kort vei til offentlig transport, Økern T-banestasjon ligger kun 4 minutter unna og tar deg inn til sentrum på 10 minutter. Det er etablert sykkel -og gangveier i flere retninger. Det tar kun 15 minutter å sykle inn til sentrum. Rett utenfor døren er det også bussholdeplass. Det er etabler flere spisesteder og butikker i området, og det vil bare komme mer etterhvert som bydelen blir utviklet.

  I kommuneplanen for Oslo skal området i tilknytning til Økern skal utgjøre selve sentrum i Hovinbyen. Hovinbyen er Oslos største byutviklingsområde, en helt by bydel som skal fungere som et selvstendig og selvforsynt sentrum med butikker, servering, parker og rekreasjon, et bredt servicetilbud, arbeidsplasser og boliger.

  Velkommen til en hyggelig visning i Selma Ellefsensvei 3 J:

  •Nybyggaranti fra 07.09.2021.
  •Enkel adkomst med heis.
  •Delikat bad med vannbåren gulvvarme og opplegg til vaskemaskin under benk.
  •Meget god og arealeffektiv planløsning.
  •Balansert ventilasjon.
  •Varmtvann inkl. i felleskostnadene (A-konto).
  •Pent opparbeidet bakgård med beplanting, pergola, balløkke og flere sitteplasser.
  •Felles takterrasser med WC og benk med vask.
  •Ekstra lydisolering mellom soverommene.
  •Kjellerbod på ca. 5 kvm og sykkelparkering.
  •Mulighet for å kjøpe garasjeplass p.d.d.
  •Otto Mobility bildelingsordning.
  •Et område under stor utvikling.
  •Nærmeste bussholdeplass er rett ved siden av borettslaget.
  •Økern T-bane ligger like ved boligen og bruker kun 10 min til sentrum.
  •Kort vei til dagligvarebutikk, apotek og flere spisesteder på Ulven torg.
  •IN-ordning, mulighet for innfrielse av fellesgjeld.
  •Lave omkostninger (ingen dokumentavgift).
  •Rask avklaring av forkjøpsretten.

 • Beliggenhet

  Ulven park borettslag ligger sentralt på Ulven som er en del av Hovinbyen, et prioritert utbyggingsområde i Oslo. Det er planlagt ca. 2000 nye boliger på Ulven, i tillegg til flere næringsbygg, bla. Construction City hvor det blir 5000 arbeidsplasser, butikker, treningssenter og flere servings lokaler.

  På Ulven bor du i en moderne, grønn bydel med nærhet til både flotte turområder og til sentrum. Ulven er en del av Oslos største framtidige byutviklingsområde
  Rundt boligene på Ulven er det grønne gårdsrom med trær og busker, samt flere samlingssteder og lekeplasser rundt omkring. Veien er også kort til andre flotte turområder, slik som idylliske Hovindammen ved Valle Hovin, der det også er fotballbaner og fine rekreasjonsområder.
  I dag finner du Løren skole, Teglverket skole, Bryn skole og Kuben videregående skole i nærheten av Ulven. Det er kort vei til nærmeste barnehage som befinner seg i de to første etasjene i prismene i Ulven Park borettslag.
  Økern T-banestasjon ligger rett ved og det tar kun 10 minutter med T-banen til sentrum. Like utenfor borettslaget er det bussholdeplass. Fra Ulven kommer du deg lett rundt i fra øst til vest.

  Ulvenveien oppgraderes til fin ny hovedgate gjennom området med busstrasé i midten. Fine trær og busker pryder sykkelvei/fortau og kjørebaner. Gang- og sykkelvei under jernbanen mellom Ulven og Kabelgaten er etablert. Dermed er det kun fem minutter å gå til blant annet Kuben videregående skole og Hotell 33 fra Ulven Torg. I Ulvenparken er det også en flott barnehage.

  Det er flere servicetilbud i umiddelbarnærhet slik som matbutikk (Kiwi), Apotek, Padeltennis, blomsterbutikk, Café, sushi restaurant. Oslo Turn og tennis-hall, treningssenter på Hasle Torg og Økern, fotballbaner og ballbinge på Valle Hovin, samt barne-skiløyper i området rundt Valle Hovin på vinteren
  Kort gåavstand til Vinslottet og Hasle Torg med et bredt utvalg populære serveringssteder, butikker og tilbud.
  Det er lagt opp til næringslokaler i første etasje langs veien i Ulven Park Borettslag. Ettersom Ulven er et området under stor utvikling vil bare servicetilbudene øke tiden framover.

  På Ulven bor du i en moderne, grønn bydel med nærhet til flotte turområder og sentrumsfasiliteter. Velkommen til visning!

 • Adkomst

  Det blir skiltet med visningsskilt fra OBOS eiendomsmeglere på annonserte visninger.

 • Byggemåte

  Ulvenparken er bygget etter byggeteknisk forskrift 2017 (TEK 17). Boligblokk på 7 etasjer, takterrasse og kjelleretasje med garasjeanlegg som er oppført med bærende betongkonstruksjoner og leilighetskillende vegger i betong og etasjeskillere i betong. Utvendige fasader med beiset panel mot balkonger, ellers forblendet med teglstein og yttertak er flatt og tekket med papp/folie. Innvendige lettvegger i bindingsverk og gips. Støpt betonggulv i kjeller og bygningen er antatt fundamentert på faste og komprimerte masser. Byggegrunn er ikke kjent og det er ikke utført geotekniske undersøkelser for fastsettelse avbyggegrunn. Vinduer med innvendige malte trerammer, pulverlakkerte beslag på utside og 2- og 3-lags støyenergiglass fra byggeår. Entredør type EI-30/db43 som er brann- og lydklassifisert fra byggeår. Bad/wc er produsert på fabrikk og levert som ferdig baderomsmodul på byggeplass med overflater, membranløsninger, innredning, sluk og røropplegg. Denne baderomsmodul er levert av Probad og er godkjent av SINTEF (Teknisk Godkjenning nr. 2448).

 • Innhold

  - Entré -
  Det første møtet med leiligheten er en lun og innbydende entré. Det er god plass til yttertøy og sko med mulighet for å sette opp garderobeløsning. Ved inngangsdøren er det praktisk og oppgradert dørcalling hvor du fra leiligheten kan se hvem som ringer på. I tilknytning entreen er det en bod/omkledningsrom med gode muligheter for oppbevaring.

  - Bad -
  Badet er delikat og pent med vannbåren varme i gulv. Det er grå fliser i gulv og hvite fliser på vegg. Badet består av dusjhjørne med svingbare glassdører, vegghengt toalett, heldekkende servant med underskap samt veggspeil. Det er opplegg for vaskemaskin og spotter i tak.

  - Stue og kjøkken -
  Leilighetens åpne stue- og kjøkkenløsning er romslig med god plass til blant annet stor sofagruppe og stort spisebord. Store vindusflater strekker seg rundt stuen og gir godt med lys og utsikt over Ulven torg. Rommets størrelse og løsning gir flere innredningsmuligheter.

  Kjøkken fra HTH med overskap, benkeplate og integrerte hvitevarer som komfyr, induksjonstopp og oppvaskmaskin. Innredningen er fint plassert i enden av rommet og gir god plass til hyggelig spisebord.

  - Soverom -
  I leiligheten er det tre luftige soverom, alle malt i behaglige fargetoner og oppleves som lyse og romslige.
  Hovedsoverommet er stor og luftig med god plass til dobbeltseng, garderobe og nattbord.
  Leilighetens 2 andre soverom har også plass til seng, nattbord og garderobe.

  Det er ekstra isolering mellom soverommene.

  - Bod og fellesarealer -
  Med leiligheten følger en sportsbod på ca. 5 kvm. Det er etablert innvendig og utvendig sykkelparkering. Under bygningene og gårdsrommet er det garasjeplasser. Det er mulig å kjøpe garasjeplass for kr 600 000,- pr. 17.03.23.

 • Areal

  4-roms andelsleilighet i 4. etasje.

  Primærrom: 86 kvm, Bruksareal: 89 kvm består av entré, bad, tre soverom, stue/kjøkken og bod.

  Leiligheten disponerer en bod i kjeller på ca. 5 kvm.

 • Standard

  Gulv:
  3-stavs eikeparket i alle rom med unntak av fliser på badene/wc

  Vegger:
  Malte overflater i alle rom med unntak av fliser på bad/wc

  Himling:
  Malte overflater i alle rom.

 • Utstyr

  Brannslukningsanlegg og porttelefon med videofunksjon.

 • Oppvarming

  Leiligheten er oppvarmet med vannbåren varme på baderomsgulv ellers elektrisk oppvarming via panelovner.

 • Tomten

  Tomten og fellesarealene er opparbeidet med gressplener, trær, beplantning, sittegrupper, lekearealer med apparater og asfalterte stikkveier.

 • Parkering

  Parkering etter gjeldende bestemmelser.
  Mulighet for å kjøpe parkeringsplass i garasjeanlegg for kr 600 000, pr. 23.05.23-.

 • Vei/vann/avløp

  Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

 • Borettslaget

  Ulven Park Borettslag

 • Dyrehold

  Se boligselskapets husordensregler/vedtekter.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Det foreligger midlertidig brukstillatelse

 • Utleie

  I henhold til borettslagsloven § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opptil tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene.

 • Konsesjon

  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Odel

  Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Diverse

  Om ønskelig kan det avtales rask overtagelse.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

  Eiendommen/området er regulert til boligformål og næring.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

  Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet 29.10.21 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: nabolagsprofil, energiattest.
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  716230021

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

 • Forkjøpsrett

  Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

 • Meldefrist forkjøpsrett

  28.03.2023

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  Kjøper må godkjennes av borettslaget. Dersom styret i borettslaget ikke godkjenner kjøper som ny eier, må boligen videreselges for kjøpers regning og risiko.

 • Lånevilkår

  Selskapets totale lån og vilkår:

  OBOS01
  Annuitetslån
  Restsaldo: kr 1.011.377.100,-
  Andel fellesgjeld: kr 3.409.000,-
  Restløpetid: 38 år 10 mnd.
  Terminer pr. år: 12
  Avdragsfrihet til og med: 01.12.2026
  Rente: Flytende, 3,65% pr. d.d.

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

  Det er IN-ordning i borettslaget, dvs. at du ved to ganger hvert år kan innbetale på andel fellesgjeld. Mulighet for innfrielse av fellesgjeld per 31.01. og 30.07.

  Ved innfrielse av fellesgjelden blir de måndentlige felleskostnadene kr. 3.415,-.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Henry Ryberg Pedersen

Last ned dokumenter

Her finner du detaljert informasjon om prosjektet og boligene.

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål