Velkommen til visning i Turbinveien 32

1 av 36

Turbinveien 32

Lekker og unik leilighet over to plan - Himlinghøyde opptil 6,93 m - Høy standard - Felles takterrasse

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: kr 6 418 820

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 6 250 000

Omkostninger: kr 168 820

En engangskostnad som dekker offentlige avgifter, tinglysingsgebyr m.m.

Felleskostnader pr. måned: kr 5 172

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  OEF

 • Felleskostnader

  5 172,- pr Mnd
  Fellesutgifter inkluderer trappevask, vaktmestertjenester, felles forsikring, forretningsførsel og a konto fyring. Fellesutgifter kr 3 485,- A-konto oppvarming 936,- Felles forsikring 751,- Kjøper tegner selv abbonnement for tv/bredbånd og strøm.

 • Totale kostnader

  6 250 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  156 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 250 000,-))
  172,- (Pantattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  --------------------------------------------------------
  168 820,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  6 418 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  Turbinveien 32 ble oppført i 1920-årene som badehus tilknyttet Kristiania Renholdsverk i Kværnerbyen. Bygget har gjennomgått en transformasjon, hvor bygget med byantikvarens samtykke er fullstendig bygget om. Det er tatt vare på gamle elementer og bygget om til spennende og lekre leiligheter. Nederste etasje fungerer som barnehage og bygningens øvre del er tilpasset boligformål.

 • Beliggenhet

  Leilighetene ligger sentralt til i et fint og populært boligområde i Kværnerbyen. Trivelige Kværnerdammen ved huset og vannløpet som strekker seg gjennom Kværnerbyen. Alnaelva og industrihistorien er hentet opp fra grunnen og flyter gjennom dammen og løpet. Og det er her vi samles i sola, med lekende barn, tilstedeværelse og energi.

  Kværnerbyen har en flott beliggenhet med fine turområder i nærmiljøet. Det pulserende bylivet i Bjørvika, Bispevika og Oslo Sentrum ligger i umiddelbar nærhet. Friarealene i Kværnerbyen er pent opparbeidet med parkmessig preg.

  Kværnerbyen er et av OBOS sine mest spennende boligprosjekter. En helt ny bydel sentralt beliggende på Kværner Brugs gamle tomt i Lodalen hvor det er fint å leve og lettvint å bo. I dag er området forvandlet til et svært attraktivt boligområde med høy kvalitet. Området ligger rolig tilbaketrukket mellom Ekeberg og Vålerenga, og hvor Alna i dag er gjenskapt som et vannspeil i et parkdrag sentralt gjennom området. Sommerstid et yndet sted for bading og plasking for barn. Om vinteren blir vannspeilet omgjort til skøytebane, til stor glede for voksne og barn.

  I nærområdet mot nord ligger Vålerenga med sin karakteristiske trehusbebyggelse. Her finner du små kafeer, spisesteder og butikker. Mot øst ligger Svartdalsparken og Svartdalen som er en bortgjemt perle med sin særpregede vegetasjon og turstier i urskogen langs Alnaelva, over til naturreservatet ved Østensjøvannet og videre til Østmarka.

  I Kværnerbyen bor man med gangavstand til sentrum. På veien passerer du Gamlebyen med Middelalderparken og vannspeilet. Her finner du Oslos historiske røtter i form av gamle ruiner og gateløp, som sammen med Ladegården er populære mål for byvandringer. Det er ingen steder i byen det rører seg så mye som på denne kant av byen. Bjørvika og Bispevika myldrer av liv. I tillegg til Operaen, Deichman hovedbibliotek og Munchmuséet, parker med sports- og lekemuligheter, havnepromenade samt en rekke nye servicefasiliteter. Middelalderparken og Sørenga hvor det er etablert populært badeanlegg og badestrand. Kværnerbyen er kort sagt nær det aller meste, til kulturtilbud, utesteder, forretninger, konserter og festivaler.

  Til sammen er det ca. 1600 leiligheter i Kværnerbyen hvor både store og små trives. Det er to barnehager. I tillegg er Kværnerhallen nå fylt opp med kontorplasser. I treningssenteret er det normalt full fart fra tidlig morgen. I Kværnerbyen finner du en stor Café, restaurant, dagligvarebutikk, renseri, skomaker, frisør, negl- og fotpleie i tillegg til apotek.

 • Adkomst

  Det tar kun 10 min til sentrum - og bussene tar deg enkelt gjennom byen. 32-bussen til Voksen Skog via sentrum har avgang fra Kværnerbyen hvert 15. minutt. Buss 34, 70 og 74 går ca. hvert 5. minutt fra Konows Gate. Fra Galgeberg finner man 20- og 37-bussen med hyppig avgang hvert 7.-8. minutt. Trikk 18 og 19 går fra Schweigaardsgate.

 • Byggemåte

  Bygget er en teglsteinsgård med yttervegger murt i massiv tegl som er slemmet med kalkmørtel og malt med kalkmaling.
  Taket er tekket med ny tegl takstein med beslag og takrenner i zink.
  Vinduene er de originale vinduene som er restaurert og med nye vinduer på innvendig side.

 • Innhold

  Velkommen til denne unike og delikate leiligheten med mesaninetasje. Leiligheten har en meget fin og luftig romfølelse med sin himlinghøyde på opptil 6,93m. Leiligheten består av entré, stue, åpen kjøkkenløsning, bad, soverom og mesaninetasje. Det er enstavs hvit eikeparkett på gulv. Tilgang til felles takterrasse på 40 kvm. Sportsbod på 5 kvm på loft.

 • Areal

  Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 78 kvm
  Leilighet H0301 har et gulvareal på 88 kvm.

 • Standard

  Entré med plass til sko og klær.

  Stor og åpen stue med vindusflater på to sider som slipper inn rikelig med naturlig lys. I stuen er det god plass til både salong- og spisegruppe.

  Åpen kjøkkenløsning. Delikat kjøkkeninnredning fra Sigdal med integrert komfyr, induksjonstopp, kjøleskap, fryseskap og oppvaskmaskin. Kjøkkeninnredningen består hovedsaklig av underskap noe som bidrar til stuens lyse og luftige atmosfære.

  Pent lyst soverom med god plass til stor seng, nattbord og garderobeskap. Usjenert og fint utsyn mot Kværnerdammen.

  Lekkert bad med hvite fliser (Vitra 14,8 X14,8) på vegg og marmor-fliser (Quarella marble 60X60) på gulv. Flisvalget er inspirert av byggets originale uttrykk. Spesialtilpasset og pen benkeplate i eik, speil og downlights. Praktisk innsvingbar dusjvegg av glass og vegghengt wc. Det er opplegg for vaskemaskin på badet.

  Fra stuen er det trapp opp til messaninetasjen med et gulvareal på 23 kvm. Her finnes originale trebjelker og muligheten for innredning mange! Fra messaninetasjen er det tilgang til felles oppgang hvor man finner boden.

  Det er enstavs hvit eikeparkett på gulv.

  Vannbåren gulvvarme i alle rom med unntak av mesaninetasjen.

  Vegger malt i tiltalende farger.

  Balansert ventilasjon.

 • Utstyr

  Porttelefon.
  Kabel-tv.

 • Oppvarming

  Det er vannbåren gulvarme med ulike soner. Elektriske varmekabler på bad for økt komfort. Elektrisk panelovn på mesanin.

 • Tomten

  Felles eiet tomt. Tomten er på totalt 1.829 kvm. Utomhus er fellesareal med eksklusiv bruksrett for barnehagen i deres uteområde i åpningstiden.

 • Parkering

  Vanlig gateparkering.

 • Vei/vann/avløp

  Offentlig.

 • Sameiet

  Badehussameiet Kværnerbyen består av en næringsdel, hvor det er barnehage og 7 boligseksjoner.

 • Dyrehold

  Dyrehold er tillat så lenge det ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest, datert 15.10.2021.

 • Utleie

  Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon og kan fritt selge, pantsette og leie ut denne med mindre noe annet følger av lov, avtaler eller vedtektene.

 • Konsesjon

  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Odel

  Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Diverse

  Bodarealet inngår i bruksarealet (BRA).

  Kjøper belastes 2 mnd felleskostnader i startkapital til sameiet, kr 10 344,-

  Eiendommen er bevaringsverdig, slik at fasadeendringer må godkjennes av byantikvaren.

  Oslo Byggentreprenør har utført byggearbeidene.

  Egen måler for fjernvarme og varmt vann. Egen strømmåler.

  Kjøper kontakter Telia for avtale om tv og internett med fiber. Kontakt Telia på tlf 924 05 050.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Eiendommen/området er regulert til bolig, kontor, allmennyttig formål (barnehage). Huset er bevaringsverdig. Reguleringskart er tilgjengelig på hjemmesider.
  Det arbeides med ekstra togspor i Brynsbakken, sak 201714401.
  Det er søkt om omregulering av Turbinveien 2-4, sak 201715801. Det er søkt om å reguleres til høyskole, forretning og bevertning.
  Det planlegges boliger på eiendommen Enebakkveien 69, sak 200705311.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

  Følgende gjelder ved salg til forbrukerkjøper*:
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2.

  *Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", jfr Avhendingslovens § 3-9:

  Selgers ansvar er da begrenset og vil være en del av kontraktsvilkårene. jf. avhl. § 3-9, 2. pktm.
  Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven§ 3-9. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  709220082

Budgivning

 • Lånevilkår

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Kjøpers ansvar for øvrige sameieres mislighold

  For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameiere i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 24.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger, dog innen to måneder.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Ansvarlig megler

  Avdelingsleder Nils Tore Gjone

Last ned dokumenter

Her finner du detaljert informasjon om prosjektet og boligene.

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål