Portrett av Harald Eia.

Harald Eia

Norge kåres stadig til verdens beste land å bo i. Hva har vi gjort for å bli det? Har Harald Eia svaret på hva som skal til for å skape verdens mest rettferdige byer?

Harald Eia er en kjent komiker, skuespiller og programleder, og har vært en kjent figur på TV og radio i en årrekke.

Han er utdannet ved Universitetet i Oslo, med filosofi, matematikk, data og med hovedfag i sosiologi. Han har bakgrunn i teatersport, og begynte å jobbe i NRK i 1991, der han bidro i programmer som The Show, U og Egentlig. Han slo gjennom med NRK-serien Lille Lørdag i 1995, i samarbeid med Bård Tufte Johansen og Marit Åslein.

I serien «Sånn er Norge» som ble lansert på NRK i 2020, gir han publikum ny innsikt om hvem vi er, hvorfor vi er blitt som vi er og hvorfor Norge er en av verdens mest vellykkede samfunn.

For Harald Eia var målet for serien å komme til bunns i spørsmål som hvorfor vi nordmenn er så rike og fornøyde, og hvorfor vi er så likestilte. Pluss en hel del andre mysterier som han selv lurte på.

Boligkonferansen handler om hva som skal til for å skape verdens mest rettferdige byer og her kan Harald Eia bistå med god innsikt etter hans arbeid med serien.

Hva mener Eia er en rettferdig by og har han svaret på det? Meld deg på konferansen i dag og bli med på boligfesten i Operaen Tirsdag 7. September!