Dette er OBOS

OBOS bygger framtidens samfunn og oppfyller boligdrømmer.

To tenåringsjenter leker med en hund på gressplenen utenfor boligblokker.

Over hele Norge – og i Sverige

OBOS har i løpet av de siste årene utviklet seg fra å være et boligbyggelag i Oslo til å bli et konsern med virksomhet i både Norge, Sverige og Danmark.

I dag har OBOS medlemmer i de fleste av Norges kommuner, og vi er etablert i de største byene i landet – blant annet i Oslo, Bergen, Hamar, Fredrikstad, Tønsberg, Stavanger, Trondheim og Ålesund. 

OBOS Sverige AB
Myresjöhus og SmålansVillan

Oppføring av ny bolig for Rikard Klasson og Nicole Pinek, som har kjøpt sin første villa (Villa Ljungby) i Hindaas i Göteborg-regionen.

Største småhusprodusenten i Sverige (2015)

Myresjöhus är en hustillverkare som är känt för sin husproduktion i planelement, men tillverkar också volymhus genom bostadskonceptet Start Living. Företaget har sitt huvudkontor i Myresjö och säljkontor över hela Sverige. De har sedan starten 1927 levererat över 90 000 hus

OBOS-konsernet har i tillegg en omfattende virksomhet innen boligutvikling i Sverige, gjennom OBOS Sverige og Kärnhem.

Forkjøpsrett og gunstige medlemsfordeler

For de fleste medlemmer er det forkjøpsretten som oppleves som den største fordelen. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett på over 90 000 nye og brukte boliger over hele Norge.

Men det skal alltid lønne seg å være medlem – også i perioder hvor du har dekket ditt boligbehov. Som medlem kan du derfor låne og spare penger i OBOS-banken, til betingelser som er blant markedets beste. I tillegg gir medlemskortet deg tilgang til over 60 rabattavtaler innen forsikring, bolig, interiør, kultur, ferie og fritid.

About OBOS

Vår historie