OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk

Dette er OBOS

OBOS bygger framtidens samfunn og oppfyller boligdrømmer.

To tenåringsjenter leker med en hund på gressplenen utenfor boligblokker.

Over hele Norge – og i Sverige

OBOS har i løpet av de siste årene utviklet seg fra å være et boligbyggelag i Oslo til å bli et konsern med virksomhet i både Norge, Sverige og Danmark.

I dag har OBOS medlemmer i de fleste av Norges kommuner, og vi er etablert i de største byene i landet – blant annet i Oslo, Bergen, Hamar, Fredrikstad, Tønsberg, Stavanger, Trondheim og Ålesund. 

OBOS Sverige AB
Myresjöhus og SmålansVillan

Oppføring av ny bolig for Rikard Klasson og Nicole Pinek, som har kjøpt sin første villa (Villa Ljungby) i Hindaas i Göteborg-regionen.

Største småhusprodusenten i Sverige (2015)

Myresjöhus är en hustillverkare som är känt för sin husproduktion i planelement, men tillverkar också volymhus genom bostadskonceptet Start Living. Företaget har sitt huvudkontor i Myresjö och säljkontor över hela Sverige. De har sedan starten 1927 levererat över 90 000 hus

OBOS-konsernet har i tillegg en omfattende virksomhet innen boligutvikling i Sverige, gjennom OBOS Sverige og Kärnhem.

Forkjøpsrett og gunstige medlemsfordeler

For de fleste medlemmer er det forkjøpsretten som oppleves som den største fordelen. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett på over 90 000 nye og brukte boliger over hele Norge.

Men det skal alltid lønne seg å være medlem – også i perioder hvor du har dekket ditt boligbehov. Som medlem kan du derfor låne og spare penger i OBOS-banken, til betingelser som er blant markedets beste. I tillegg gir medlemskortet deg tilgang til over 60 rabattavtaler innen forsikring, bolig, interiør, kultur, ferie og fritid.

About OBOS

Vår historie