Hopp til innholdet

Sommertraineeprogram

Vi tilbyr sommertraineeprogram for studenter fra ulike studieretninger. Som sommertrainee blir du godt kjent med karrieremulighetene som finnes i OBOS.

Utvikling og forvaltning av boliger og næringseiendom samt eiendomsmegling og prosjekt- og byggeledelse er viktige fagområder hos oss. Store fagområder inkluderer også bankvirksomhet, forsikring, finans, økonomi og juss.

Sommertraineeprogram

Vi tilbyr sommertraineeprogram for studenter fra ulike studieretninger. Som sommertrainee blir du godt kjent med karrieremulighetene som finnes i OBOS.

«Det var veldig lærerikt å få hospitere i ulike forretningsområder gjennom trainee-perioden. Det ga en unik mulighet til å se hvordan OBOS opererer.»

Synniva, ingeniør-trainee

Traineeperioden varer i syv uker, med oppstart i midten av juni, avslutning i midten av august og tre uker fri i juli. Du får reelle arbeidsoppgaver å jobbe med og nødvendig opplæring. Opplegget tilpasses den enkeltes utdanningsretning. Å være trainee er noe annet enn en vanlig sommerjobb. Derfor har vi flere samlinger i løpet av sommeren hvor du får møte de andre traineene på tvers av fagområder. Her legger vi opp til erfaringsutveksling og mulighet til å bygge nettverk, samtidig som du blir bedre kjent med OBOS generelt. I tillegg skal vi ha det gøy og sosialt sammen! I løpet av sommeren kan du også bli tildelt et prosjekt alene eller sammen med noen av de andre traineene, hvor resultatene presenteres på siste fellessamling i slutten av sommeren.

«Jeg ble tatt med på befaring fra deg én og lærte masse som trainee i OBOS.»

Martin, megler-trainee

Opptaket til sommertraineeprogrammet 2018 er allerede i gang og søknadsfristen er 1. februar.

Vi søker etter deg som studerer innen ett av disse fagområdene:

  • Økonomi/finans/regnskap
  • Bank/forsikring
  • Ingeniørfag innen bygg/anlegg/energi/miljø
  • Eiendomsfag/-utvikling
  • Eiendomsmegling
  • IT
  • Kommunikasjon/markedsføring
  • HR
  • Rettsvitenskap/jus

Høres dette interessant ut? Les mer i stillingsannonsen som du finner under Ledige stillinger og send oss en søknad!

 Følg oss også på sommertraineenes Facebook-side, OBOS Sommertrainee. Her kan du lese om hvordan sommertraineene hadde det i 2017.

«Jeg fikk lov til å jobbe med både små og store prosjekter og ble involvert veldig mye fra første stund.»

Oda, trainee i OBOS-Banken