Hopp til innholdet
OBOS mottok pris for bransjebeste fra Universum. Fra venstre: Marianne Kjekstad Johansen, HR-sjef i OBOS, sammen med Peter Luis Hoen Hiorth, Jannicke Wold Kaarbø, Karoline Bøyesen og Mette Wangen.

– Mange ønsker seg en jobb i OBOS

10 000 yrkesaktive kvinner og menn har sagt sin mening. OBOS er et av stedene de kunne tenke seg å jobbe.

Mottok pris: F.v. Marianne Kjekstad Johansen, HR-sjef i OBOS, sammen med Peter Luis Hoen Hiorth, Jannicke Wold Kaarbø, Karoline Bøyesen og Mette Wangen.

 

I eiendomsbransjen er OBOS kåret til den mest attraktive arbeidsgiveren, og vinner av prisen «Bransjebeste».

Det er Universum som hvert år kårer de hundre mest attraktive arbeidsgiverne. OBOS rangeres i år som nr. 36 blant økonomer og nr. 61 blant ingeniører, og er dermed inne på listen for første gang.

Spesielt kvinner har fått øynene opp for OBOS

Blant økonomene er det kvinnene som rangerer OBOS aller høyest.

– Dette er et veldig hyggelig resultat for oss, spesielt at vi i eiendomsbransjen blir trukket fram som det stedet folk aller helst vil jobbe, sier HR-sjef i OBOS, Marianne Kjekstad Johansen.

Hun tror at spesielt kvinner har fått øynene opp for OBOS på bakgrunn av det målrettede arbeidet vi gjør for å sikre likestilling og mangfold.   

Økning i antall søkere

Hun forteller videre at det har vært en markant økning i antall søknader til ledige stillinger det siste året og at mange fler ser på OBOS som en «drømmearbeidsgiver».

– Nyansatte i OBOS oppgir spennende arbeidsoppgaver og gode karrieremuligheter blant årsakene til at de søkte jobb hos oss.

Medarbeidere i OBOS fremhever også at satsing på nyskaping og muligheten til å bidra til innovasjon betyr noe. OBOS sitt samfunnsansvar og fokus på bærekraft skaper stolthet internt og bidrar til mening.

– Det er noe vi vet er viktig for jobbsøkere der ute. Vi er veldig fornøyd med årets resultat. Neste år er jeg sikker på at OBOS klatrer mange plasser på listen, mener Kjekstad Johansen.