40-års jubilant vant Nettprisen

En sterk søknad med et tydelig ønske om å ta vare på alle beboere gikk helt til topps i årets utgave av OBOS Nettpris.

– Vi gleder oss til å komme i gang, sier styremedlemmene Inger-Lise Østmoe, May-Britt Christensen og Marit Fleischmann i Vestliskogen Boligsameie.
– Vi gleder oss til å komme i gang, sier styremedlemmene Inger-Lise Østmoe, May-Britt Christensen og Marit Fleischmann i Vestliskogen Boligsameie.


– Det er kjempestas å vinne, samtidig som det er litt skummelt. Vi har gjort flere forsøk på å komme oss på nett, men til tross for stort engasjement har vi ikke kommet helt i mål. Men denne gangen skal vi klare det, smiler styreleder May-Britt Christensen i Vestliberget Boligsameie. 

Sameiet, som ligger øverst i Groruddalen, er midt i et generasjonsskifte, og i søknaden viser styret et sterkt ønske å gi alle 500 beboerne et godt verktøy, hvor de enkelt og raskt kan finne frem viktig informasjon og kommunisere sammen. 

Plass for alle

Vestliberget består av 204 terrasseboliger, og juryen falt for boligsameiets ønske om å bruke nettsidene til å formidle at det er rom for både store og små, nyinnflyttede og godt etablerte beboere.

– Et godt bomiljø er avhenging av at alle er med, og med hjelp av de nye nettsidene ønsker vi å skape engasjement og stolthet over det fine boområdet vårt, sier Christensen. 

Rydder skogen

I år runder Vestliberget 40 år, og det planlegges en større oppgradering av utemiljøet. Skogen rundt boligsameiet skal tas aktivt i bruk og tilrettelegges for både rullator, dukkevogn og rullestol. Blåbær og lyng skal hentes frem fra skogbunnen.

 – Fra tidligere rehabiliteringer vet vi at informasjon er viktig og gir trygghet under større prosjekter. sier styrelederen.

Ny sjanse på nett 

– Vi synes det er flott å kunne hjelpe borettslag og sameier som har gode og kreative ideer om hva de ønsker å oppnå på nett, sier kommunikasjonsdirektør Åge Pettersen i OBOS. Prisen ble delt ut på OBOS generalforsamling 28. april, og premien består av 10 000 kroner, ett års abonnement på OBOS´ hjemmesideløsning Herborvi.no, pluss kurs i både teknisk publisering og innhold.

– Opplæring og kurs vil være til stor hjelp for oss. Prispengene skal brukes på egen PC til styrekontoret, og kanskje et digitalkamera, sier Christensen. Hun forteller at styret har planlagt flere jubileumsaktiviteter, blant annet ”Gatas dag” med felles spleiselag, samt busstur og omvisning i den Nye Operaen.

– Med nytt utstyr og kunnskap kan vi både informere om, og vise bilder fra feiringen på nett, avslutter hun.

29.04.2014