OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk

68 av 73 boliger revet vekk på Løren

Onsdag kveld startet salget av tredje salgstrinn i Gartnerkvartalet på Løren, og mer enn 130 OBOS-medlemmer møtte opp for å sikre seg en av de nye boligene. Trinnet består av 73 leiligheter i hus 3, og etter møtet var hele 68 av boligene revet vekk.

Illustrasjon: Oxivisuals
Illustrasjon: Oxivisuals

Mange fikk førstevalget

Det var mange glade boligkjøpere som forlot Hammersborg torg etter salgsmøtet. Den første som kjøpte bolig hadde ansiennitet fra 1949, mens den siste nettopp hadde meldt seg inn.

– Mange av kjøperne fikk førstevalget sitt, blant annet den nest siste som kjøpte. Det var herlig å se så mange glade mennesker, sier leder for medlemsservice, Betty Grønoset.

Ti mål med grøntområder

I Gartnerkvartalet skal det anlegges cirka ti mål med grøntområder, som tilsvarer tolv håndballbaner. Prosjektselger Hanne Larsen tror det kanskje er én av grunnene til den enorme interessen for de nye boligene;

– De store grøntområdene i Gartnerkvartalet blir utrolig flotte. Å kunne boltre seg i så store, grønne utearealer rett utenfor døra di er unikt for et nyboligprosjekt i Oslo. I tillegg har leilighetene gode planløsninger, og Løren er virkelig et område i vekst. Jeg er veldig glad for at så mange fikk kjøpe leiligheten de ønsket seg, sier Larsen.

Det spirer og gror på Løren

Området på Løren er i full utvikling, og vil etter hvert bli som en egen liten by i byen. Etter at Lørenbanen åpnet i mars har det nye boligområdet blitt ekstra attraktivt, med bare ti minutter med banen inn til Oslo sentrum.

Gartnerkvartalet vil ved ferdigstillelse bestå av åtte blokker med totalt 525 leiligheter, og det var den tredje blokka som nå ble lagt ut for salg. Det finnes dermed fortsatt gode muligheter til å sikre seg en bolig i trinnene som kommer. OBOS har tidligere solgt ut prosjektet Gartnerløkka i samme område, med 244 leiligheter

13.10.2016