Anders Gregersen ny OBOS-sjef på Fornebulandet

Anders Gregersen er ansatt som ny administrerende direktør i OBOS Fornebulandet. Han tiltrer stillingen formelt fra 1. april 2015.

Bilde av Anders Gregersen

Anders Gregersen er 31 år og kommer fra stilling som prosjektleder i Veidekke Eiendom, med særlig fokus på tomteakkvisisjon og prosjektutvikling. Han er utdannet siviløkonom fra BI med spesialisering innen finans.

En dyktig leder

– Vi har med Anders sikret oss en meget dyktig leder for OBOS Fornebulandet i årene fremover. Han har god forståelse for eiendomsutvikling og hvilke grep som må til for å bygge effektivt og treffe riktig markedsmessig med de boligene vi skal bygge for ulike kundegrupper på Fornebu, uttaler visekonsernsjef og konserndirektør for boligutvikling i OBOS, Daniel Kjørberg Siraj.  

– I tillegg har han de personlige egenskapene og kommunikasjonsevnene som vi tror er nødvendig for å bidra til å lose gjennom krevende prosesser både i forhold til merutnyttelse, avtaleverk mot Bærum kommune og finansiering av Fornebubanen, sier Siraj.

Ser frem til å ta fatt på utfordringen

– Jeg har fulgt utviklingen på Fornebulandet over lengre tid. Mye bra er gjort, men vi er bare i startfasen. Det er for OBOS og samfunnet viktig at vi i fremtiden kan være stolte av det vi etterlater oss på Fornebulandet. Med et så stort og sentralt område med jomfruelig mark har vi her en unik mulighet til å skape et fantastisk bo- og rekreasjonsområde. Jeg ser frem til å ta fatt på denne utfordringen sammen med mine dyktige medarbeidere på Fornebu, OBOS-konsernet og Bærum kommune, sier Anders Gregersen. 

 

(Foto: Veidekke)

22.12.2014