Hopp til innhold

Avtale signert for boligprosjekt i Bærum

Bjørnegårdsvingen ANS, som er et samarbeidsselskap mellom OBOS Nye Hjem AS og Eiendomsspar AS, har nå signert en avtale med Vedal Entreprenør AS på 386 millioner kroner. Avtalen omfatter bygging av 125 leiligheter i prosjektet Bjørnegårdsvingen i Sandvika.

Publisert:
mandag 9. juli 2018

Vedal har sammen med Bjørnegårdsvingen ANS vært sentral i planleggingsarbeidet. Det er derfor en stor milepæl for prosjektet når totalentreprisekontrakten nå signeres.

– Nå jobber vi hardt for å kunne legge ut første trinn for salg til høsten. Prosjektet består av leiligheter med gode kvaliteter der det er lagt stor vekt på utearealer, romslige balkonger og materialer av god kvalitet. Prosjektet ligger sentralt til ved Sandvikselva. Vi er stolte av prosjektet og tror dette blir et godt sted å bo for alle som ønsker nærhet til natur og Sandvika sentrum med alt det har å by på, sier prosjektsjef Jan Fagerheim i OBOS Nye Hjem AS.

Boliger i hjertet av Sandvika

Boligprosjektet er i gangavstand til Kalvøya og med kort vei til Vestmarka. I tillegg til boliger kommer det også en barnehage med plass til 80-90 barn. 

Vedal fremhever det gode samarbeidet mellom OBOS og Eiendomsspar i planleggingsfasen.

- Begge selskapene er profesjonelle aktører som tenker langsiktig, noe vi i Vedal mener er en viktig forutsetning for et vellykket prosjekt. Etter en god utviklingsfase ser vi frem til å komme i gang med gjennomføringen av prosjektet, sier prosjektsjef Anders Palm i Vedal.

Byggearbeidene antas å starte opp i løpet av første halvår av 2019, og innflytting er planlagt i første halvdel av 2021.

Aktuelt - relaterte artikler

OBOS-prisene opp i Oslo

Prisene for brukte OBOS-boliger i Oslo steg 0,2 prosent fra oktober til november. På landsbasis falt prisene 0,1 prosent.