Benth A. Eik blir ny Block Watne-sjef

Benth A. Eik (47) blir ny administrerende direktør i Block Watne AS. Han kommer fra stillingen som regiondirektør for Block Watnes distriktskontorer i Vestfold, Agder og Bergen.

Illustrasjon av Block Watnes nye eneboliger på Tømmerholtåsen.

Benth EikFør det var han distriktssjef for avdelingen i Aust-Agder. Benth A. Eik er utdannet ingeniør innen bygg- og anleggsteknikk fra Gøteborgs Tekniske Institut og statsautorisert eiendomsmegler fra BI i Oslo.

– Vi er godt fornøyd med å ha funnet en god kandidat til stillingen som administrerende direktør i selskapet, og denne gangen er det spesielt hyggelig å ha funnet en intern kandidat. Dette viser at vi kan tilby medarbeidere med ambisjoner ledende stillinger i selskapene i OBOS-konsernet, sier Daniel Kjørberg Siraj, styreleder i Block Watne AS og konsernsjef i OBOS.

– Som ansatt i Block Watne siden 2007 kjenner jeg selskapet og mange ansatte godt. Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben som toppleder i selskapet. Sammen skal vi styrke Block Watnes markedsposisjon og gode omdømme. Vi skal videreutvikle bedriften med fokus på god drift og systematisk forbedringsarbeid i alle ledd. Fremover vil det også bli økt fokus på å ta ut de synergier vi kan oppnå ved å samarbeide tettere med OBOS, sier Benth A. Eik, ny administrerende direktør i Block Watne AS.

Benth A. Eik tiltrer stillingen i løpet av februar måned.

25.01.2016